CS Câmpina, victorie în primul meci amical la Cimişlia

Sport (Categoria articolului)

Echipa de fotbal CS Câmpina a susţinut astăzi primul meci amical la Cimişlia, în Republica Moldova, acolo unde se află la invitaţia administraţiei locale din acest oraş înfrăţit cu municipiul Câmpina.

Partida a avut loc pe Stadionul "Orăşenesc" din Cimişlia, iar câmpinenii s-au impus în faţa formaţiei FC Cimişlia cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Daniel Cordoşi şi Ionuţ Burchi. Formaţia antrenată de Roberto Opatchi a încercat să aibă un cât mai util joc de verificare, care să dea jucătorilor mai multă încredere în perspectiva viitoarelor competiţii. Sâmbătă după-amiază, CS Câmpina va întâlni echipa Arsenal Cimişlia, într-un meci de minifotbal, care va avea loc de la ora 15.00, pe terenul Liceului Teoretic "Mihai Eminescu" din Cimişlia.

(Sursa foto şi video - Gazetadesud.md)

6162 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

38 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.

1109 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

2 comentarii

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

Alte stiri recente

23 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

115 vizualizari
03 oct. 2023 17:16

Anunț privind publicare listă persoane înscrise în programul de casare a autovehiculelor uzate

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: