De la 1 octombrie, Casa de Cultură Câmpina are un nou director

Actualitate (Categoria articolului)

Este vorba despre Alexandra Laura Ioniță, cea care a câștigat concursul de ocupare a postului de director (responsabil), concurs organizat de Primăria Câmpina.

Vă reamintim, la jumătatea lunii septembrie, Primăria a reluat pentru a patra oară organizarea concursului pentru ocuparea postului de director al Casei de Cultură 'Geo Bogza', post rămas vacant de un an și jumătate, de la pensionarea fostului director, Florin Dochia. La acest concurs s-au prezentat doi candidați - Alexandra Ioniță (jurnalist) și Laurențiu Costin Dumitru (profesor de limba și literatura română). Amândoi au trecut de proba de validare a dosarelor și au intrat la proba scrisă, unde doar Alexandra Ioniță a obținut peste 70 de puncte câte erau necesare pentru a putea susține și interviul. Ulterior a trecut și de această probă și, prin decizie a primarului, începând cu 1 octombrie 2016 este noul director al Casei de Cultură.
Alexandra Ioniță are 32 de ani, a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității București și a lucrat ca jurnalist la Prima TV Câmpina și site-ul Expresul de Prahova. Au fost mai multe discuții, în ultima vreme, în legătură cu acest concurs, având în vedere faptul că Alexandra Ioniță este soția consilierului local Daniel Ioniță. Președintele comisiei de examinare, administratorul public Remus Bădulescu, dă asigurări că a fost un concurs cât se poate de corect, Alexandra Ioniță descurcându-se foarte bine la toate probele, lucru de care noi nu ne îndoim. Singurul semn de întrebare pe care îl avem este legat de experiența în domeniu. Una dintre condițiile impuse candidaților a fost aceea de a avea 'experiență de minim un an în conducerea și coordonarea structurilor cu sau fără personalitate juridică din domeniul cultural', experiență care trebuia demonstrată cu acte doveditoare...

6282 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dumitru Laurențiu Costin 30.09.2016 15:30 Exact aceasta este problema. Ce fel de experienta are doamna? Cât despre corectitudine, sunt prea multe semne de intrebare. Cel mai important este cel legat de posibilitatea creării unei majorități în Consiliu Local, cu ajutorul sotului. Apoi de ce examen scris, când trebuia sa fie un concurs de proiecte de.management si nu în ultimul rând, de ce s-a schimbat titulatura postului din director în responsabil. Poate ca să se poată face mai bine aranjamentele? Oricum cert este un singur lucru: cei implicați nu ai frica nici de lege, nici de Dumnezeu, din păcate. Cultura municipiului este în derivă, condusă de incompetenți si incapabili, numiți pe criterii politice. Păcat.
  • Ion Dandoaselea 03.10.2016 11:51 Cred ca ati gresit titlul articolului. Consider ca acesta ar fi trebuit sa fie * EU NU MA VAND SI NU VA CUMPAR* . Si asta deoarece nu cred in coincidente. Viitorul (vezi modul cum se va vota in C.L. de catre ALDE) ne va confirma / infirma acest lucru. Personal m-as bucura sa fiu contrazis.
  • danut 04.10.2016 19:04 Alexandra Ioniță are 32 de ani, a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității București și a lucrat ca jurnalist la Prima TV Câmpina și site-ul Expresul de Prahova....impresionant si o felicit- daca orasenii nostri vor un om ...cu experienta (ador cuvantul acesta)....pune-l maica pe junele neagu Djuvara
  • Leonida Brezeanu 28.07.2017 09:17 Sper ca noul Director să dea strălucirea necesară activității activității artistice celei care a fost,,CASA DE CULTURĂ,Teatrul Popular,vestitul cCor mixt,,Gheorghe Danga ,,Formației Teatrului de păpuși,și să revigoreze Canaclul literar artistic pentru coptarea valorilor umane creatoare din vestitul ORAȘ CÂMPINA cu o istorie artistică atât de bogată.Sunt multe lucruri de făcut,asupra cărora proletcultiștii contemporani le-au distrus parcursul...Vă mulțumesc pentru răbdare!!!!...

Actualitate

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2692 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3823 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.