Zeci de apeluri la Poliția Locală Câmpina de la cetățeni nemulțumiți că pe străzile lor nu intervin utilajele de deszăpezire

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineață, încă din jurul orei 6.30, la dispeceratul Poliției Locale au început să sune câmpineni care solicitau trimiterea utilajelor de deszăpezire pe străzile lor. Deloc întâmplător, cele mai multe apeluri au venit de la locuitori din Cartierul Uniunea Europeană, acolo unde utilajele nu au putut intra, dar și din alte cartiere, unde s-a intervenit mai târziu.

"În Cartierul Uniunea Europeană, dar și pe străzile Energiei, Primăverii și altele am avut probleme pentru că aici carosabilul este îngust și mai erau și mașini parcate incorect. În toate cartierele s-a intervenit, dar a existat o ordine a priorităților. Mai întâi căile de acces, pasajul suprateran, zona centrală și apoi cartierele", ne-a declarat Florin Constantinescu, directorul Floricon Salub, societate care se ocupă de deszăpezire la Câmpina.

În altă ordine de idei, în cadrul Comandamentului de iarnă de la Primăria Câmpina s-a stabilit ca Poliția Locală să le reamintească tuturor comercianților că au obligația să-și curețe trotuarele din dreptul sediilor sau magazinelor, lucru valabil și pentru populație, aici fiind vorba despre trotuarele din dreptul proprietăților.

5899 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1586 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

2528 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

2 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

1386 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1248 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.