Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Eveniment (Categoria articolului)

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

A fost un concert memorabil, pentru condițiile meteorologice cu totul și cu totul speciale, dar și pentru extraordinara reacție a publicului câmpinean. Ploaia părea să strice pregătirile organizatorilor, dar în ciuda tunetelor, a fulgerelor, a ploii, câteva sute de oameni nu s-au mișcat din fața scenei, au cântat alături de Mircea Baniciu, au dansat pe muzica acestuia și au trăit efectiv, cu intensitate, această muzică frumoasă, ceea ce l-a impresionat și pe Mircea Baniciu. Timp de o oră și jumătate, nimeni nu s-a clintit din fața scenei, în ciuda ploii, uneori chiar puternice. Mai mult, publicul cunoștea fiecare dintre piesele interpretate, cântând în ploaie alături de cunoscutul solist. O atmosferă deosebită, o frumoasă amintire atât pentru Mircea Baniciu, cât și pentru sutele de câmpineni prezenți la concert.
Vă reamintim următoarele concerte din cadrul "Câmpina Summer Park Music":
27 august 2022, ora 20.00 – Mircea Vintilă
3 septembrie 2022, ora 20.00 – Ducu Bertzi & Friends.

6136 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 19.08.2022 13:20 Fără să fiu malițios aș dori să știu căt a costat bugetul local, rupt în c...r, al 445-lea concert al d- lui Baniciu la Cămpina???
  • Anonim 20.08.2022 13:49 Pentru domnul de mai jos. 10.000 euro, tot. Dar na, e greu sa umblii nitel pe site sa va cultivati.

Eveniment

2198 vizualizari
20 sept. 2022 17:19

Formația câmpineană ”Celesta” a cântat alături de Cristi Minculescu pe scena ”Serbărilor Toamnei”

A fost, probabil, cel mai frumos moment al ediției 2022 a ”Serbărilor Toamnei”, în special pentru tinerii de pe scenă și din fața scenei. La mijlocul recitalului susținut de IRIS - Cristi Minculescu & Valter & Boro, care încheia festivalul, a fost invitată pe scenă formația ”Celesta” a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, formație condusă de profesor Elisabeta Milea.

1948 vizualizari
20 sept. 2022 16:10

Recitaluri și momente de excepție în ziua a doua a ”Serbărilor Toamnei”, Câmpina 2022

Ziua a doua a ”Serbărilor Toamnei” s-a desfășurat cam pe aceleași coordonate cu prima, doar că registrul muzical a fost diferit. De asemenea, nu a mai plouat, iar sonoritatea numelor de pe afiș s-a adăugat la lista motivelor pentru care în a doua zi a festivalului a fost mai multă lume decât în prima zi.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.