Din pasiune pentru dulciuri și creativitate, a apărut Cofetăria Dulcelle. În centrul Câmpinei, în Parcul Regele Mihai I

Eveniment (Categoria articolului)

Într-unul dintre spațiile comerciale de la parterul blocurilor care înconjoară Parcul Regele Mihai I, din Câmpina, în apropierea amplasamentului pe care s-a aflat ”Soldatul”, s-a deschis marți, 22 decembrie 2020, Cofetăria Dulcelle.

Era nevoie de o nouă cofetărie în Câmpina? Lumea multă, care a venit în prima zi, încă de la deschiderea noii cofetării, pare a sugera un răspuns pozitiv. Oricum, este nevoie de timp pentru un răspuns cât mai argumentat. Dar ”Dulcelle” nu este o simplă cofetărie. Dincolo de prăjitori, de praline, de cozonaci, de căsuțele din turtă dulce, de cafea, ciocolată caldă și toate celelalte produse îmbietoare care se comercializează aici, Cofetăria ”Dulcelle” se mai evidențiază prin ceva unic în peisajul ”dulce” din Câmpina. După cum ne-a mărturisit chiar proprietarul cofetăriei, Andra Ioana Bunea, ”primim comenzi pentru orice fel de produse din această gamă, inclusiv pentru torturi speciale, de orice mărime, drepte sau strâmbe, reprezentând orice obiect, torturi pentru nunți, pentru botezuri sau pentru orice alt eveniment drag din viața câmpinenilor și nu numai”.
De asemenea, Andra Ioana Bunea, ne-a mai precizat: ”Tot ceea ce se va regăsi în cofetăria noastră este de cea mai înaltă calitate. De la frișca naturală la ciocolata de casă, nu folosim margarină, ci numai unt, iar exemplele ar putea continua. Astfel, chiar dacă la prima vedere produsele noastre pot părea scumpe, vă pot asigura că sunt de cea mai înaltă calitate și sănătoase, iar eu cred că atunci când vorbim de astfel de produse de cofetărie este mai important să mănânci un produs de calitate, din ingrediente cât mai naturale, atent selecționate, decât să te bucuri că plătești ceva mai puțin, dar, în timp, cu costuri uriașe pentru sănătate. Dacă vreți, încercăm să facem și un fel de educație în rândul celor care ne trag pragul. Pentru că, dincolo de faptul că vor fi permanent la curent cu tot ceea ce înseamnă modern și nou în materie de produse de cofetărie, cu toate tendințele pe plan mondial, cred că este important să facem și acest gen de educație - să cumpărăm produse de calitate superioară, chiar dacă ele costă mai mult, dar dincolo de gustul desăvârșit, aveți garanția că sunteți în fața unui produs sănătos, realizat din ingrediente cât mai naturale”.
Trebuie să mai știți că noua cofetărie are și site propriu - dulcelle.com, unde puteți comanda produsele pe care vi le doriți. (P)

6084 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4173 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2706 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

413 vizualizari
23 oct. 2021 11:22

Două sportive de la CS Câmpina, convocate la lotul național de baschet sub 14 ani

După succesul de la turneul de la Sibiu, care a marcat începutul Campionatului Național de baschet feminin pentru echipe sub 13 ani, au apărut și primele reacții. Iar acestea vin chiar de la vârf, de la nivel federal, ceea ce reprezintă un motiv de mare satisfacție pentru conducerea CS Câmpina, pentru președintele Adrian Stoican, dar și pentru antrenorul echipei feminine de baschet, Liviu Dochia.

2892 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.