Balul Bobocilor 2016 - o mare petrecere în 'familia AMUS'

Eveniment (Categoria articolului)

Balul Bobocilor de la Școala Postliceală 'Louis Pasteur' din Câmpina este o mare petrecere la care toată lumea râde, dansează și se distrează. Un eveniment de tradiție în 'familia AMUS', așa cum îi place să spună președintei AMUS, Elena Murariu. Așa a fost și în acest an, alături de elevii și profesorii școlii aflându-se mulți prieteni și colaboratori.

Balul a fost deschis de un vals superb al celor șase perechi de boboci. Tineri frumoși și foarte emoționați. Apoi au urmat probele, una mai amuzantă ca alta. Iar la final, premiile. Au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2016 - Andra Pavel și George Pavel (coincidență de nume). A urmat partea a doua a petrecerii, cea la care, după cum spuneam, toată lumea dansează și se distrează. A fost o seară frumoasă și relaxantă, petrecută în 'familia AMUS'. 
Școala 'Louis Pasteur', fondată de Asociația AMUS France - Roumanie, a împlinit anul acesta 17 ani de existență. Pregătește asistenți medicali generaliști și asistenți medicali de farmacie.

(Mai multe fotografii de la Balul Bobocilor AMUS 2016 găsiți pe pagina noastră de Facebook - https://www.facebook.com/pg/campinatv/photos/?tab=album&album_id=1022301937899587)

8943 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1564 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2718 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.