Percheziții în Câmpina la persoane bănuite de operațiuni ilegale cu obiecte pirotehnice

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Din locațiile percheziționate, polițiștii au ridicat aproximativ o tonă de materiale pirotehnice (peste 76.000 pachete petarde și 86 baterii pirotehnice) în valoare totală de 60.000 lei.

În această dimineață, polițiști din cadrul IJP Prahova, specializați în arme, explozibil și substanțe periculoase, efectuează opt percheziții domiciliare în municipiul Câmpina, toate pe Strada Maramureș. Aceste percheziții vizează persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu articole pirotehnice, fără a avea acest drept.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, din cercetări a reieşit că, începând cu 1 noiembrie 2017, cei în cauză ar fi achiziționat ilegal articole pirotehnice din categoria celor interzise a fi deținute în scopul recomercializării. Polițiștii vor pune în aplicare 12 mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la audieri.
"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept și comercializarea articolelor pirotehnice din categoria 1 și P1 (altele decât cele de divertisment și de scenă) către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani", se precizează în comunicatul IJP Prahova. La percheziții participă şi jandarmi.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4045 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1868 vizualizari
12 aug. 2022 13:04

Chemați la un scandal, polițiștii câmpineni au constatat că bărbatul implicat, băut bine, d-abia se dăduse jos de la volan

Joi, 11 august, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, despre faptul că soțul său este sub influența băuturilor alcoolice și face scandal.

5283 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?

Alte stiri recente

52 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1717 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.