Incendiu la Valea Doftanei, la două case și două anexe. Trei persoane au suferit atac de panică

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Cauza declanșării incendiului a fost un scurt-circuit la un cablu electric defect. Echipajele de pompieri s-au retras de la locul incendiului în jurul orei 18.45, după ce s-au asigurat că nu mai există niciun pericol.

Joi, 6 iulie, puțin după orele prânzului, la Valea Doftanei, în satul Trăisteni, a izbucnit un incendiu destul de violent la o casă particulară, la parterul căreia se află un spațiu comercial.

Pentru stingerea incendiului au intervenit două autospeciale de la Câmpina și una din Valea Doftanei, în total 15 pompieri militari, alături de Serviciul de Voluntariat din Valea Doftanei. Clădirea afectată de incendiu are un magazin la parter și o locuință la etaj. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 200 metri pătrați, arzând generalizat, focul cuprinzând inclusiv o anexă gospodărească, după cum informează Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova. Ulterior, incendiul s-a propagat foarte repede și la locuința învecinată, lipită de clădirea în care a izbucnit incendiul, precum și la o anexă gospodărească a celei de-a doua locuințe, suprafața totală afectată de foc ajungând la aproximativ 400 mp. Trebuie menționat faptul că pompierii au ajuns cu dificultate la locul incendiului, din cauza drumului greu accesibil autospecialelor de intervenție ale ISU Prahova. Încă nu se cunoaște cauza declanşării acestui incendiu. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar trei persoane au suferit atac de panică, însă au refuzat transportul la spital. 

(Foto - ISU Prahova)

15229 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1340 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1772 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1651 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1924 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.