Florentina Tudorache a câștigat concursul pentru postul de director al Direcției Economice Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Un singur candidat s-a înscris la acest concurs organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP). Așa cum v-am informat într-un articol anterior, este vorba despre Florentina Alice Tudorache (32 ani), câmpineancă, absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Petrol și Gaze Ploiești.

După aprobarea dosarului, Florentina Tudorache a susținut probele concursului la finalul lunii ianuarie, fiind declarată admisă cu 70 puncte la proba scrisă și 75,8 puncte la interviu, după cum reiese din anunțul postat pe site-ul ANFP. Urmează ca noul director al Direcției Economice din cadrul Primăriei Câmpina să semneze contractul de angajare și apoi să intre efectiv în activitate. O activitate deloc ușoară, care implică, după cum spuneam și cu alte ocazii, nu doar multă muncă, ci și foarte multă responsabilitate și nervi de oțel. Din informațiile noastre, Florentina Alice Tudorache are un master în economie la UPG și până acum și-a desfășurat activitatea doar în mediul privat. Îi urăm mult succes în noua funcție pentru că sigur va avea nevoie.

4921 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Eu 01.02.2018 16:36 Bine ar fi sa stabilească la compartimentul preluare acte si modificari ROL, etc. persoane fizice, un program cu publicul și după ora 14 măcar o zi pe săptămână pana la ora 17 ca de, suntem municipiu și mai și lucram 7-15 Acum este un program 8-14 . Putem lua exemplu de la alte municipii . Formularele care se completează aici ar putea sa se găsească pe sit-ul primăriei sa poată fi descărcate și completate acasă și sa vi doar sa le depui. Propuneri ...... or rămâne doar propuneri?
  • george petre 01.02.2018 19:37 Felicitari Interesul comunitatii este mai presus de orice!

Actualitate

118 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

1030 vizualizari
24 mar. 2023 16:32

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 24 martie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

342 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.

490 vizualizari
24 mar. 2023 22:44

Ziua Porților Deschise la Poliția Județeană Prahova și Poliția Municipală Câmpina

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii și a fost preluat ulterior pe actualul drapel al Poliţiei Române. Anul acesta se împlinesc 201 ani de la înființarea Poliției Române, iar cu această ocazie, vineri, 24 martie, porțile Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipale Câmpina au fost deschise pentru copii.