CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Florentina Tudorache a câștigat concursul pentru postul de director al Direcției Economice Câmpina

- Actualitate -

Florentina Tudorache a câștigat concursul pentru postul de director al Direcției Economice Câmpina

Un singur candidat s-a înscris la acest concurs organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP). Așa cum v-am informat într-un articol anterior, este vorba despre Florentina Alice Tudorache (32 ani), câmpineancă, absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Petrol și Gaze Ploiești.

După aprobarea dosarului, Florentina Tudorache a susținut probele concursului la finalul lunii ianuarie, fiind declarată admisă cu 70 puncte la proba scrisă și 75,8 puncte la interviu, după cum reiese din anunțul postat pe site-ul ANFP. Urmează ca noul director al Direcției Economice din cadrul Primăriei Câmpina să semneze contractul de angajare și apoi să intre efectiv în activitate. O activitate deloc ușoară, care implică, după cum spuneam și cu alte ocazii, nu doar multă muncă, ci și foarte multă responsabilitate și nervi de oțel. Din informațiile noastre, Florentina Alice Tudorache are un master în economie la UPG și până acum și-a desfășurat activitatea doar în mediul privat. Îi urăm mult succes în noua funcție pentru că sigur va avea nevoie.


01 Feb 2018 10:08 5390 vizualizari


Comentarii


  • 01.02.2018 19:37 george petre Felicitari Interesul comunitatii este mai presus de orice!
  • 01.02.2018 16:36 Eu Bine ar fi sa stabilească la compartimentul preluare acte si modificari ROL, etc. persoane fizice, un program cu publicul și după ora 14 măcar o zi pe săptămână pana la ora 17 ca de, suntem municipiu și mai și lucram 7-15 Acum este un program 8-14 . Putem lua exemplu de la alte municipii . Formularele care se completează aici ar putea sa se găsească pe sit-ul primăriei sa poată fi descărcate și completate acasă și sa vi doar sa le depui. Propuneri ...... or rămâne doar propuneri?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
435 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
875 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1719 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1592 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV