Florentina Tudorache a câștigat concursul pentru postul de director al Direcției Economice Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Un singur candidat s-a înscris la acest concurs organizat de Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP). Așa cum v-am informat într-un articol anterior, este vorba despre Florentina Alice Tudorache (32 ani), câmpineancă, absolventă a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Petrol și Gaze Ploiești.

După aprobarea dosarului, Florentina Tudorache a susținut probele concursului la finalul lunii ianuarie, fiind declarată admisă cu 70 puncte la proba scrisă și 75,8 puncte la interviu, după cum reiese din anunțul postat pe site-ul ANFP. Urmează ca noul director al Direcției Economice din cadrul Primăriei Câmpina să semneze contractul de angajare și apoi să intre efectiv în activitate. O activitate deloc ușoară, care implică, după cum spuneam și cu alte ocazii, nu doar multă muncă, ci și foarte multă responsabilitate și nervi de oțel. Din informațiile noastre, Florentina Alice Tudorache are un master în economie la UPG și până acum și-a desfășurat activitatea doar în mediul privat. Îi urăm mult succes în noua funcție pentru că sigur va avea nevoie.

5077 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Eu 01.02.2018 16:36 Bine ar fi sa stabilească la compartimentul preluare acte si modificari ROL, etc. persoane fizice, un program cu publicul și după ora 14 măcar o zi pe săptămână pana la ora 17 ca de, suntem municipiu și mai și lucram 7-15 Acum este un program 8-14 . Putem lua exemplu de la alte municipii . Formularele care se completează aici ar putea sa se găsească pe sit-ul primăriei sa poată fi descărcate și completate acasă și sa vi doar sa le depui. Propuneri ...... or rămâne doar propuneri?
  • george petre 01.02.2018 19:37 Felicitari Interesul comunitatii este mai presus de orice!

Actualitate

754 vizualizari
26 sept. 2023 21:48

Primim de la cititori. Probleme și la intersecția Calea Doftanei cu Strada Petru Rareș

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine realizată la intersecția Străzii Petru Rareș cu Calea Doftanei.

814 vizualizari
26 sept. 2023 14:17

Percheziții și mandate de aducere într-un dosar de criminalitate economică, în care prejudiciul se ridică la 1,4 milioane lei

Marți dimineață, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Prahova - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, au pus în executare 14 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și în județele Argeș, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Ilfov și Prahova, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic și fals în declarații. 

Alte stiri recente

338 vizualizari
27 sept. 2023 20:39

Profesorul Dumitru Dulcan va conferenția la Câmpina despre ”Puterea gândului”

Vineri, 29 septembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina are loc o conferință cu invitați speciali și cu un subiect de foarte mare interes - ”Puterea gândului”.

753 vizualizari
27 sept. 2023 07:03

Concurs de natație în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

Unul dintre dezideratele Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor este de a aduce în lumina publicului tot ce are mai bun Câmpina în domeniul artei și al sportului. Au fost competiții de fotbal, de orientare sportivă, de baschet, iar duminică, 24 septembrie, a fost rândul natației.