Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Eveniment (Categoria articolului)

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.

Concertul este organizat în cadrul proiectului de solidaritate “De la TINEri, pentru TINEri”, proiect a cărui perioadă de implementare este 1 iulie 2022 - 30 iunie 2023 și care este finanțat de Corpul European de Solidaritate. Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpina, Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”, Colegiul Tehnic Forestier și Liceul Tehnologic Energetic.
Pe scena Casei Tineretului vor urca Trupa de teatru ”Mircea Albulescu”, Formația ”Celesta”, Valentin Steria, Alexandru Ana, Antonela Dima, Livia Pisăliță, Andrei Veliche, Alex Teodorescu (Jack of all Trades) și Formația Apollo 22.
Organizatorii vă așteaptă în număr cât mai mare la acest concert caritabil, ai cărui beneficiari sunt copiii cu autism din Câmpina și împrejurimi.

3034 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 04.12.2022 10:17 Felicitări tuturor! 👏

Eveniment

1589 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2739 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

512 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

582 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.