Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Eveniment (Categoria articolului)

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.

Concertul este organizat în cadrul proiectului de solidaritate “De la TINEri, pentru TINEri”, proiect a cărui perioadă de implementare este 1 iulie 2022 - 30 iunie 2023 și care este finanțat de Corpul European de Solidaritate. Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpina, Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”, Colegiul Tehnic Forestier și Liceul Tehnologic Energetic.
Pe scena Casei Tineretului vor urca Trupa de teatru ”Mircea Albulescu”, Formația ”Celesta”, Valentin Steria, Alexandru Ana, Antonela Dima, Livia Pisăliță, Andrei Veliche, Alex Teodorescu (Jack of all Trades) și Formația Apollo 22.
Organizatorii vă așteaptă în număr cât mai mare la acest concert caritabil, ai cărui beneficiari sunt copiii cu autism din Câmpina și împrejurimi.

2772 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 04.12.2022 10:17 Felicitări tuturor! 👏

Eveniment

2197 vizualizari
20 sept. 2023 22:21

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

1667 vizualizari
20 sept. 2023 21:51

”Pedalăm cu zâmbete”, un marș al bicicliștilor în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

Câteva zeci de bicicliști, dintre care - foarte îmbucurător - mulți copii, s-au aliniat duminică, 17 septembrie, în fața Centrului de Informare și Promovare Turistică din Câmpina pentru un marș intitulat ”Pedalăm cu zâmbete”.

Alte stiri recente

1130 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1113 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.