Peste 850 de persoane au vizitat standul comunei Poiana Câmpina în primele două zile ale Târgului de Turism al României

Eveniment (Categoria articolului)

În jur de 350 de persoane în prima zi și peste 500 de persoane astăzi s-au oprit la standul comunei Poiana Câmpina de la Târgul de Turism al României organizat la pavilionul Romexpo din București. Poiana are, de fapt, două standuri vecine la acest eveniment, unul al Primăriei și unul al Spitalului SanConfind, scopul fiind comun - promovarea localității și a turismului balnear. Este pentru prima dată când Poiana Câmpina participă la Târgul de Turism al României.

Astăzi, gazdă la standul comunei a fost și primarul Alin Moldoveanu. "Având în vedere că participăm pentru prima dată la Târgul de Turism și că noi nu ne-am făcut până acum prea multă promovare în plan național, numărul vizitatorilor a fost peste așteptări. Iar mâine și duminică, în mod cert, vor veni și mai multe persoane. Am fost plăcut surprins să constat că foarte multă lume cunoaște Poiana Câmpina, știe de izvoarele de sare, de istoria localității ca stațiune balneară. Iar acum foarte multă lume este interesată de Baza de Tratament și Recuperare a Spitalului SanConfind, prin care comuna își valorifică din nou izvoarele naturale de ape minerale. Cred că nu trebuie să ratăm nici o ocazie de a ne prezenta și de a ne face cunoscuți", ne-a declarat Alin Moldoveanu. 
De altfel, cum era de așteptat, Baza de Tratament și Recuperare s-a aflat în centrul atenției, solicitând informații despre acest obiectiv atât persoane fizice, cât și agenți de turism. Dar au existat și vizitatori speciali la standul comunei, le putem spune chiar vizitatori de suflet, persoane care au copilărit pe aceste meleaguri și care acum trăiesc în diferite colțuri ale țării; profesori și medici care și-au început cariera ca stagiari la Câmpina și Poiana Câmpina și care își reamintesc cu plăcere de acele vremuri și de frumusețea acestei zone.

9826 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4173 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2699 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

1800 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2987 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.