Peste 850 de persoane au vizitat standul comunei Poiana Câmpina în primele două zile ale Târgului de Turism al României

Eveniment (Categoria articolului)

În jur de 350 de persoane în prima zi și peste 500 de persoane astăzi s-au oprit la standul comunei Poiana Câmpina de la Târgul de Turism al României organizat la pavilionul Romexpo din București. Poiana are, de fapt, două standuri vecine la acest eveniment, unul al Primăriei și unul al Spitalului SanConfind, scopul fiind comun - promovarea localității și a turismului balnear. Este pentru prima dată când Poiana Câmpina participă la Târgul de Turism al României.

Astăzi, gazdă la standul comunei a fost și primarul Alin Moldoveanu. "Având în vedere că participăm pentru prima dată la Târgul de Turism și că noi nu ne-am făcut până acum prea multă promovare în plan național, numărul vizitatorilor a fost peste așteptări. Iar mâine și duminică, în mod cert, vor veni și mai multe persoane. Am fost plăcut surprins să constat că foarte multă lume cunoaște Poiana Câmpina, știe de izvoarele de sare, de istoria localității ca stațiune balneară. Iar acum foarte multă lume este interesată de Baza de Tratament și Recuperare a Spitalului SanConfind, prin care comuna își valorifică din nou izvoarele naturale de ape minerale. Cred că nu trebuie să ratăm nici o ocazie de a ne prezenta și de a ne face cunoscuți", ne-a declarat Alin Moldoveanu. 
De altfel, cum era de așteptat, Baza de Tratament și Recuperare s-a aflat în centrul atenției, solicitând informații despre acest obiectiv atât persoane fizice, cât și agenți de turism. Dar au existat și vizitatori speciali la standul comunei, le putem spune chiar vizitatori de suflet, persoane care au copilărit pe aceste meleaguri și care acum trăiesc în diferite colțuri ale țării; profesori și medici care și-au început cariera ca stagiari la Câmpina și Poiana Câmpina și care își reamintesc cu plăcere de acele vremuri și de frumusețea acestei zone.

9935 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2108 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

1849 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

871 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1659 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.