Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

Actualitate (Categoria articolului)

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.

Copiii au fost întâmpinați cu dulciuri de reprezentanții administrației locale, primarul Sergiu Constanda, viceprimarul Ionuț Goran, colegii lor din Primărie și câțiva consilieri locali. Apoi au venit personajele din poveștile și desenele animate îndrăgite de cei mici și bineînțeles că toți copiii au vrut să-și facă poze cu aceste personaje. Aglomerație mare a fost și la cele două standuri de face painting, unde zeci de copii au așteptat, mai mult sau mai puțin răbdători, să fie pictați pe față.
Punctul culminant al sărbătorii a fost formarea datei la care se sărbătorește Ziua Copilului - 1 IUNIE, în mijlocul terenul de fotbal, din copii aliniați, pentru fiecare literă existând șepcuțe de culori diferite. Apoi, totul a fost o nebunie frumoasă. Copiii au primit baloane colorate și mingi, s-au jucat, au alergat, au înălțat zmeie și au primit cadouri de la reprezentanții administrației locale. 
"Am vrut să fie o zi de neuitat pentru copii și cred că am reușit să-i bucurăm cu surprizele noastre. Și pentru noi a fost o zi de neuitat, o zi frumoasă, petrecută în mijlocul copiilor. De 1 Iunie, le doresc tuturor copiilor să fie sănătoși și veseli, să ne încânte cu râsul lor și chiar cu năzdrăvăniile lor, să aibă parte numai de lucruri frumoase și să aibă o viață minunată!", a afirmat primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda.
Cadourile oferite copiilor au constat în dulciuri și suc, pe lângă baloane, mingi și zmeie, toate acestea fiind asigurate din sponsorizări.

2524 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1113 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

1490 vizualizari
20 sept. 2023 15:59

Primim de la cititori. Pe Strada Petre Liciu problemele continuă...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu Strada Petre Liciu. Un subiect care, din păcate, nu este nou, despre care am mai scris, dar, iată, oamenii apelează tot la noi.

Alte stiri recente

1130 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

698 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările: