Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-2. Al doilea insucces consecutiv

Sport (Categoria articolului)

După un debut foarte bun în retur, cu victoria în fața liderului Triumf Poiana Câmpina și succesul din deplasare, 2-1 cu Avântul Tomșani, pentru Sportul Câmpina a urmat un recul. Iar după înfrângerea din deplasare, 1-4 la Mizil, duminică, băieții lui ”Mara” au bifat al doilea insucces consecutiv, amărăciunea fiind mai mare acum, pentru că înfrângerea a venit pe teren propriu, 1-2 cu Unirea Teleajen.

Jocul în sine prestat duminică de câmpineni nu a fost neăpărat unul rău, dar parcă ceva nu s-a legat, a lipsit un element de coeziune, care să ”ungă” mecanismul și să ducă mingea în fața porții adverse. Ghinionul a făcut ca formația câmpineană să dea și peste un adversar foarte norocos, poate și mai odihnit, pentru că în precedenta lor deplasare, la Poiana Câmpina, au jucat numai 45 de minute, preferând să se retragă de pe teren.
Unicul gol al formației câmpinene a fost reușit de Ed. Constantin, iar la fluierul arbitrului ploieștean Ovidiu Oprea, antrenorul Philip Basma a trimis în teren pentru Sportul Câmpina următoarea formulă de joc: C. Constantin - Biro, Bej, Pop, Ed. Constantin, Rădulescu, Buștuc, Coman, Țigănuș, A. Burlacu, Corneanu. Rezerve: Basma, Căfădaru, S. Dumitrache, Horja, Drăghici, Dogaru.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va întâlni în deplasare formația Olimpia Cireșanu.
Iată rezultatele acestei etape:
Carpați Sinaia - CSO Mizil 0-0
Avântul Tomșani - Olimpia Cireșanu 2-2
Știința Albești - CS Câmpina 1-3
Triumf Poiana Câmpina - Viitorul Puchenii Mari 2-1
CS Blejoi II - Progresul Bucov 3-0
CS Scorțeni Bordeni - AS Starchiojd 2-0
Brădetul Ștefești - Petrolul Ologeni 5-3
AS Gherghița a stat.
În clasament, Triumf Poiana Câmpina - locul 1, 44 puncte; CS Câmpina - locul 4, 33 puncte; Sportul Câmpina - locul 10, 28 puncte.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2253 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

155 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

483 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: