Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor. Zeci de copii au participat la competiția de fotbal

Eveniment (Categoria articolului)

Terenul sintetic de fotbal de la Căminul Petrol a fost duminică dimineață gazda competiției de fotbal din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, eveniment care are loc în perioada 1 septembrie - 1 octombrie 2023 și care este finanțat din sponsorizări.

Zeci de copii s-au angrenat cu bucurie în partide antrenante, spre mândria antrenorilor, dar mai ales a părinților, prezenți în număr mare în tribunele terenului de la Căminul Petrol.
Rezultatele au fost mai puțin importante, încurajatoare fiind participarea unui număr atât de mare de copii de la cluburile Tricolorul Breaza, CS Cornu, HM Junior Câmpina și, gazda competiției, CS Câmpina. De asemenea, la finalul întrecerii toți copii au fost premiați de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Antrenorii echipelor participante au primit, la rândul lor, câte o plachetă, care să le amintească de prezența la acest turneu - Roberto Opatchi, Claudiu Dumitrescu, Mugurel Dedu, Mircea Hagianu, Daniel Hagianu, Oliver Baron, Marius Olteanu și Marius Pălăncianu.
Nu în ultimul rând, a fost premiată echipa de juniori a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi, care a participat recent la un turneu internațional în Turcia, de unde s-a întors cu un valoros loc 3.

1589 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

302 vizualizari
08 dec. 2023 18:55

Musicum Adolescentia revine la Câmpina cu un concert de colinde, pe 19 decembrie 2023

Asociația Musicum Adolescentia din Craiova revine la Câmpina cu un nou spectacol din cadrul proiectului "Zâmbete pe portativ". De această dată este vorba despre un concert de colinde organizat marți, 19 decembrie 2023, de la ora 19.00, la Casa Tineretului.

9017 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

2 comentarii

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

Alte stiri recente

308 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1282 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.