Două persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere produse vineri dimineață, în Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

La interval de numai câteva zeci de minute, două persoane și-au pierdut viața în accidente rutiere pe șoselele din Prahova.

Pe DN72, pe raza comunei Ariceștii Rahtivani, din județul Prahova, a avut loc vineri dimineață un accident rutier grav, soldat cu moartea unui bărbat în vârstă de 60 ani. Accidentul s-a produs între o basculantă și un aututorism în care se aflau patru persoane. Două dintre persoanele aflate în autoturism au rămas încarcerate și erau inconștiente, în vreme ce o a treia persoană, conștientă, a primit îngrijiri medicale din partea unui echipaj de la Ambulanță. Cele două persoane încarcerate au fost extrase. Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 60 ani, a fost declarat decedat, în vreme ce un bărbat în vârstă de 23 ani pasager în autoturism, inconștient, a fost preluat de elicopterul SMURD.
După numai câteva zeci de minute, la Albești Paleologu, pe DN1, s-a produs un alt accident rutier grav. O autocisternă fără încărcătură a lovit frontal un autoturism în care se aflau două persoane. Șoferul autoturismului a rămas încarcerat și în stare de inconștiență. Extras dintr fiarele mașinii, bărbatul în vârstă de 55 ani nu a răspuns manevrelor de resusictare, fiind declarat decedat.

(Foto - ISU Prahova)

2207 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

378 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.

144 vizualizari
03 dec. 2023 17:54

Primim de la cititori. Curge apă pe Calea Doftanei...

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a semnalat la numărul de whatsapp 0733.388.425 o situație care persistă de ceva vreme pe Calea Doftanei.

Alte stiri recente

67 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

1386 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.