La Câmpina se deschide duminică, 18 decembrie, Restaurantul TOSCANO

Eveniment (Categoria articolului)

Așa cum reiese și din denumire, noul restaurant va aduce la Câmpina un crâmpei din Toscana, cea mai frumoasă regiune a Italiei și una dintre cele mai frumoase din lume. Preparatele restaurantului sunt aduse direct din Toscana, bucătarul este din Toscana, așa că nu vă rămâne decât să vă bucurați de locația foarte frumoasă și delicioasele mâncăruri cu specific toscan, pregătite de... Enzo Saracino.

Bucătarul Enzo Saracino provine chiar din Toscana. "Aici, în regiunea natală, am urmat cursurile școlii de bucătari din cadrul Institutului de Stat din Montecatini Terme. Pasiunea pentru gătit mi-am descoperit-o încă din adolescență, iar apoi am studiat profund în acest domeniu. Am început să lucrez ca simplu bucătar, apoi am avansat până la șef de restaurant într-un hotel de cinci stele. În prezent sunt președintele Asociației Bucătarilor din Regiunea Toscana și membru al Federației Italiene a Bucătarilor. În urmă cu cinci ani am venit pentru prima dată în România, atunci ca turist. Am descoperit locuri extraordinare, dar și minunata ospitalitate românească. Apoi a venit această provocare de a gestiona două restaurante în Parcul Soceram din Câmpina. Chiar consider că este o mare provocare pentru mine și tocmai de aceea am luat decizia de a mă stabili aici. Vă așteptăm pe toți cu drag la Restaurantul Toscano", ne-a declarat Enzo Saracino. (video)

Restaurantul Toscano se află în incinta Parcului Soceram de pe Muscel. Deschiderea oficială are loc mâine, 18 decembrie 2016. După cum spuneam, este un restaurant cu specific toscan și este primul care se deschide în parcul de pe Muscel. Anul viitor va urma deschiderea celui de-al doilea restaurant - STEAK HOUSE. 
Rezervări la Toscano puteți face la numărul de telefon 0723.585.238.

37521 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • sorina 19.12.2016 22:57 Buna seara! V-am vizitat,locatia superba,ospitalitatea salariaților ok! , Dar tortul casei pe care l-am servit nu a fost tocmai ok ,cu părere de rău ,dar nu este numai parerea mea,poate se mai lucrează puțin la el,
  • lixandru magdalena 02.01.2017 17:58 am vizitat locatia dumneavoastra , am servit o cafea , o limonada foarte buneeee , foarte frumos , ma bucur tare ca avem o asa locatie in orasul nostru .
  • Georgiana 03.03.2019 13:47 Mâncare foarte bună la un preț convenabil, o locație superbă și ospitalieră.
  • valea doftanei 24.01.2023 14:02 Am vizitat cu colegii mei de birou aceasta locatie deosebita. Mancare preparata din ingrediente italiene de calitate. Cu siguranta vom reveni.

Eveniment

3351 vizualizari
16 mar. 2023 07:49

Primarul Alin Moldoveanu, premiat la Gala Națională “România ești TU”, la categoria “Investiții publice”

5 comentarii

La Palatul Parlamentului a avut loc miercuri seară evenimentul “România ești TU”, o gală dedicată recunoașterii și premierii unor oameni valoroși din țara noastră, dar și unor proiecte de investiții publice sau private. Trei trofee și peste 200 de premii și diplome de excelență s-au acordat la Gala “România ești TU”, printre cei premiați numărându-se și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

2039 vizualizari
08 mar. 2023 21:54

Flori și momente artistice, oferite pensionarelor din Câmpina cu ocazia Zilei Femeii

1 comentarii

8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, a fost un prilej de sărbătoare la Câmpina. Dincolo de multe alte momente care au marcat această zi, la Casa Tineretului a avut loc un eveniment de suflet, organizat de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina și Casa Tineretului. Peste o sută de doamne au răspuns invitației organizatorilor, majoritatea fiind membre ale CAR Pensionari sau ale Asociației Pensionarilor din Câmpina.

Alte stiri recente

99 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

95 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.