Poiana Câmpina în sărbătoare. Super spectacol de Ziua Comunei

Eveniment (Categoria articolului)

În fiecare an, de Sfânta Maria Mare, poienarii își sărbătoresc localitatea, anul acesta împlinindu-se 507 ani de la prima atestare documentară a comunei Poiana Câmpina. Lume multă la "petrecerea" din centrul comunei, public numeros la spectacolul organizat de Primărie și Consiliul Local. Un super spectacol prezentat de Flick și Răzvan Popescu, matinalii de la Radio ZU, într-o formă de zile mari.

Pe scenă au urcat mai întâi ansamblurile folclorice "Poienița" din Poiana Câmpina și "Cosmineanca" din comuna Cosminele și tinerii, dar foarte talentații interpreți Alexandru Acatrinei și Bianca Baicu (Poiana Câmpina), Florin Cârciu (Cornu) și Leo Dobre (Câmpina). Apoi au venit cei mari, consacrații, soliști îndragiți și aplaudați de public: Nicu Paleru, Julia Jianu, Alesis, Trupa Heaven și Formația Talisman. Au existat și momente umoristice cu Vacanța Mare (Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu și Florin Petrescu - Axinte, reuniți anul acesta în mai multe spectacole pentru a marca împlinirea a 30 de ani de la înființarea grupului). Și pentru Talisman, 2017 este un an aniversar, această formație minunată împlinește 20 de ani de existență. De altfel, un grup de motocicliști de la Asociația Happy Street Brotherhood MF din Câmpina i-au făcut o frumoasă surpriză lui Alin Oprea, solistul formației Talisman. În momentul în care acesta și-a început recitalul, băieții au adus motoarele în fața scenei, le-au turat la maxim și au aprins artificii, creând un moment inedit, chiar frumos, un moment emoționant pentru Alin Oprea. Spectacolul de la Poiana Câmpina s-a încheiat cu un foc de artificii.

Citiți și Ziua comunei Poiana Câmpina. Sărbătorirea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie și premierea elevilor de nota 10

6141 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2342 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

2016 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

2066 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

1857 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.