Anunț public privind etapa deciziei de încadrare pentru proiectul "Proiectare și execuție parcare intersecția str. Erupției cu str. Uniunea Europeană"

Anunțuri (Categoria articolului)

Municipiul Câmpina, titular al proiectului “Proiectare și execuție parcare intersecția străzii Erupției cu strada Uniunea Europeană”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului și  nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protectia Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul “Proiectare și execuție parcare intersecția str. Erupției cu str. Uniunea Europeană, propus a fi amplasat în Municipiul Câmpina, str. Uniunea Europeană, T 83, P 721, județul Prahova.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului – Agenția pentru Protecția Mediului Prahova din Ploiești, strada Gh.Gr. Cantacuzino, nr. 306, județul Prahova, în zilele de luni, miercuri - vineri între orele 09.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmph.anpm.ro/.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

1044 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

1864 vizualizari
31 mai 2023 19:48

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova anunță demararea procedurii de contractare pentru furnizori pentru anul 2023

Casa de Asigurări de Sănătate a județului Prahova anunță furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale că, în vederea încheierii contractelor pentru anul 2023, au obligația de a transmite în format electronic documentele necesare contractării până la data de 14 iunie 2023.

1802 vizualizari
26 mai 2023 16:07

HIDRO PRAHOVA S.A. - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 26 mai 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

691 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.