Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

Croazierele reprezintă una dintre cele mai bune variante de vacanță pentru a vedea mai multe lucruri - mai multe țări, mai multe orașe, beneficiind de servicii de cazare și masă de top și fără a desface bagajele în fiecare zi! Una dintre cele mai exclusiviste destinații de croazieră în Europa o reprezintă Fiordurile Norvegiei, cu peisaje unice, care îți taie respirația. Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă oferă o astfel de croazieră în toamna anului 2023, cu zbor inclus, la tarife de excepție, începând de la 1.245 euro/persoană.

Veți avea o săptămână de răsfăț maxim parcurgând Germania, Danemarca și Norvegia, aici poposind la Flaam, Alesund, Hellesylt-Geiranger și Haugesund. În plus, veți avea ocazia să navigați cu MSC Euribia, cea mai nouă și inovatoare navă din flota MSC Cruises, un superlativ pentru o croazieră în fiordurile Norvegiei.
Programul croazierei arată astfel:
30 septembrie 2023
Zbor București - Hamburg, transfer la Kiel, îmbarcare pe MSC Euribia.
1 octombrie 2023
La ora 7.00 acostăm la Copenhaga, capitala Danemarcei, unul dintre cele mai frumoase din nordul Europei. Puteți vedea orașul, iar dintr-un tur nu ar trebui să lipsească vechiul port Nyhavn, Palatul Amelienborg, Mica Sirenă sau Parcul de distracții Tivoli. La ora 18.00, nava va ridica ancora.
2 octombrie 2023
Va fi o zi petrecută pe mare, prilej pentru a explora minunățiile navei și de a vă delecta cu programul pregătit de gazde.
3 octombrie 2023
Ajungem în Norvegia, primul popas fiind la Flaam, un sătuc cu vreo 400 locuitori, aflat într-un cadrul natural senzațional, înconjurat de munți cu creste înzăpezite, cu coaste abrupte care coboară direct în fiord. Aici se află cel mai dramatic traseu feroviar din Europa, care parcurge într-o oră doar 20km printre stânci, chei, tuneluri, cascade, trenul urcând până la platoul Myrdal, cu vederi panoramice de o frumusețe rară.
4 octombrie 2023
Alesund este orașul în care ajungem în această zi, un oraș port faimos pentru arhitectura sa art-nouveau, clădiri cu turnuri elegante și vârfuri ascuțite. Alesund este cel mai mare furnizor de cod uscat din lume.
5 octombrie 2023
Practic, punctul terminus al acestei croaziere, magnificul fiord Hellesylt - Geiranger, considerat unul dintre cele mai frumoase fiorduri din lume, inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
6 octombrie 2023
Poposim la Haugesund, un cochet oraș al Norvegiei. Nu ar trebui să ocolți sediul primăriei, singura primărie roz din lume și una dintre cele mai frumoase clădiri neo-clasice din Norvegia.
7 octombrie 2023
Ziua va fi dedicată exclusiv navigării, prilej de odihnă, dar și de a descoperi multiplele facilități puse la dispoziția oaspeților de această navă.
8 octombrie 2023
Debarcare la Kiel, transfer la Hamburg și zbor spre București.
Tarif: - de la 1.245 euro/persoană. Până la 14 mai 2023, beneficiați de reduceri early-booking, de 9-11%, în funcție de tipul de cabină aleasă.
Condiții de plată: 40% în momentul rezervării, iar diferența până cu 60 zile înainte de plecare.
Pentru detalii și rezervări - Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373, 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site: inter-tur.ro. Facebook.com - Teron Intertur. (P)

2559 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2356 vizualizari
16 iul. 2023 21:16

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

Alte stiri recente

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.