Lido Câmpina, locul 5 pe echipe în clasamentul Campionatului Național de Motocros

Sport (Categoria articolului)

După încheierea Campionatului Național de Motocros la individual, week-end-ul trecut, 30-31 octombrie, la Zărnești a avut loc Campionatul Național pe Echipe, la start aliniindu-se nu mai puțin de 16 echipe, printre care și Lido, singura echipă din Câmpina.

La finalul celor două zile de întreceri, Lido Câmpina s-a clasat pe un onorant loc 5, pierzând locul 4 la numai două puncte, în ultima manșă din cea de-a doua zi de concurs.
Pentru Lido Câmpina, club condus de Cătălin Duță, fost multiplu campion național, vicepreședinte al Federației Române de Motociclism, s-au alinit la start următorii sportivi: Rafael Motoroiu - la 50cmc, Alin Pandele - la MX2, Sebastian Strechioiu - la MX veterani (cel care a obținut cea mai bună clasare, locul 3), Mihai Alexandru și Bogdan Diaconu - la amatori. Gruparea câmpineană a avut și ghinion, accidentarea lui Bogdan Diaconu, care nu s-a mai putut alinia la startul celei de-a doua manșe a categoriei amatori, privând clubul Lido de punctele necesre pentru  se menține pe locul 4. 
Oricum, performanța clubului condus de Cătălin Duță rămâne una remarcabilă în condițiile în care, din păcate, nu sunt multe ramuri sportive în care Câmpina să se poată mândri cu locul 5 pe echipe la nivel național.

3444 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.