Au început înscrierile pentru cea de-a VI-a ediție a competiției Câmpina Open MTB - Race for autism

Actualitate (Categoria articolului)

Anul acesta, Câmpina Open MTB va avea loc pe 2 septembrie, iar astăzi s-a dat deja startul la înscrieri. După cum bine știți, Câmpina Open MTB este o competiție de ciclism montan pentru profesioniști și amatori, al cărui principal scop îl constituie promovarea unui stil de viață sănătos. Este un eveniment frumos, care se desfășoară pe Dealul Muscel și în împrejurimi.

Câmpina Open MTB nu este doar un eveniment sportiv, ci și unul social, cu o componentă umanitară importantă - sumele încasate din taxele de participare sunt destinate unor proiecte în beneficiul copiilor cu autism, proiecte derulate prin Fundația Romanian Angel Appeal (RAA). 
Înscrierile se pot face pe site-ul www.campina-mtb.ro, acolo unde găsiți și regulamentul concursului, formularul de înscriere, dar și multe alte informații necesare. Taxele de înscriere sunt următoarele: 30 lei pentru copii, 80 lei pentru juniori și adulți, 300 lei pentru echipe. Ca și la ediția precedentă, primii 200 de concurenți înscriși la categoriile juniori și adulți vor fi recompensați de organizatori cu reduceri între 10 și 40 de lei ale taxei, în funcție de cât de repede finalizează procesul de înscriere și confirmare. 
Ca noutate, la ediția din acest an va fi introdusă o nouă categorie - Hobby (traseu de 5 km), la care se pot înscrie cei care își doresc să participe, dar consideră că nu sunt pregătiți, încă, pentru un concurs MTB. De asemenea, cei care doresc să se implice mai mult în acest eveniment pot alege să devină fundraiser pentru Câmpina Open MTB, pentru copiii cu autism. Ce înseamnă acest lucru? O persoană care susține voluntar proiectul, cauza copiilor cu autism, care își activează rudele, prietenii, colegii, cunoștințele să se implice, să contribuie prin donații.

13481 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1942 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4276 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1840 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.