Super film la Casa Tineretului din Câmpina. "Octav", cu Marcel Iureș și Victor Rebengiuc în rolurile principale

Actualitate (Categoria articolului)

După premiera de gală care va avea loc miercuri, 4 octombrie, la Sala Palatului din București, în week-end-ul imediat următor, pe 6 octombrie, lung-metrajul "Octav" va rula la Casa Tineretului din Câmpina, de la ora 18.30. Filmul este o co-producție România - Marea Britanie, este regizat de Serge Ioan Celebidachi și are în rolurile principale doi mari actori - Marcel Iureș și Victor Rebengiuc. Muzica filmului îi aparține celebrului compozitor francez de origine română Vladimir Cosma, câștigător a două premii Cezar pentru "cea mai bună muzică de film".

"Octav" este un film de excepție, o călătorie în timp a personajului principal, înapoi la anii copilăriei, acolo unde redescoperă bucuria de a trăi. "Este cel mai frumos rol pe care l-am primit până acum. Filmul este o poveste cu oameni, cu un om în care se recunosc toți oamenii de pe pământ. Avem nevoie de astfel de povești", a declarat Marcel Iureș într-un interviu pentru RFI. Alături de cei doi monștri sacri ai cinematografiei românești, din distribuția filmului mai fac parte Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Mihai Dinvale, Dana Rogoz, Silviu Biriș, Vlad Rădescu și cei doi minunați copii Alessia Tofan și Eric Aradits.
Vom avea ocazia să vedem la Câmpina un film superb, care nu trebuie ratat. Biletele se pot cumpăra de la Casa Tineretului, iar prețul este 18 lei (14 lei pentru elevi).

4671 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Camelia 27.09.2017 19:04 De unde se pot achizitiona biletele si cand vor fi disponibile? La receptia Casei Tineretului nu sunt puse in vanzare.

Actualitate

1775 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3317 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

198 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

535 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.