Super film la Casa Tineretului din Câmpina. "Octav", cu Marcel Iureș și Victor Rebengiuc în rolurile principale

Actualitate (Categoria articolului)

După premiera de gală care va avea loc miercuri, 4 octombrie, la Sala Palatului din București, în week-end-ul imediat următor, pe 6 octombrie, lung-metrajul "Octav" va rula la Casa Tineretului din Câmpina, de la ora 18.30. Filmul este o co-producție România - Marea Britanie, este regizat de Serge Ioan Celebidachi și are în rolurile principale doi mari actori - Marcel Iureș și Victor Rebengiuc. Muzica filmului îi aparține celebrului compozitor francez de origine română Vladimir Cosma, câștigător a două premii Cezar pentru "cea mai bună muzică de film".

"Octav" este un film de excepție, o călătorie în timp a personajului principal, înapoi la anii copilăriei, acolo unde redescoperă bucuria de a trăi. "Este cel mai frumos rol pe care l-am primit până acum. Filmul este o poveste cu oameni, cu un om în care se recunosc toți oamenii de pe pământ. Avem nevoie de astfel de povești", a declarat Marcel Iureș într-un interviu pentru RFI. Alături de cei doi monștri sacri ai cinematografiei românești, din distribuția filmului mai fac parte Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Mihai Dinvale, Dana Rogoz, Silviu Biriș, Vlad Rădescu și cei doi minunați copii Alessia Tofan și Eric Aradits.
Vom avea ocazia să vedem la Câmpina un film superb, care nu trebuie ratat. Biletele se pot cumpăra de la Casa Tineretului, iar prețul este 18 lei (14 lei pentru elevi).

4728 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Camelia 27.09.2017 19:04 De unde se pot achizitiona biletele si cand vor fi disponibile? La receptia Casei Tineretului nu sunt puse in vanzare.

Actualitate

1659 vizualizari
21 mar. 2023 19:54

Elevi din Spania, Italia și Franța au poposit la Primăria Câmpina

În cadrul proiectul european Eramus+ ”All different, all equal”, derulat de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” Câmpina, în parteneriat cu școli din Spania, Italia și Franța, după deschiderea care a avut loc luni, în ziua următoare delegațiile celor patru școli au fost primite la sediul Primăriei municipiului Câmpina de Alin Moldoveanu.

2595 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat. 

Alte stiri recente

192 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

1044 vizualizari
22 mar. 2023 07:09

Demonstrație de karate la AIKO Câmpina pentru participanții la proiectul Erasmus derulat de Școala ”Hasdeu”

Participanții la proiectul Erasmus intitulat ”All different, all equal”, găzduit de Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” din Câmpina, au avut parte marți după-amiază de o mare surpriză. După ce s-au întâlnit la sediul Primăriei Câmpina cu primarul Alin Moldoveanu, la doar câteva ore, în sala Clubului AIKO Câmpina, s-au reîntâlnit cu Alin Moldoveanu în... kimono.