Super film la Casa Tineretului din Câmpina. "Octav", cu Marcel Iureș și Victor Rebengiuc în rolurile principale

Actualitate (Categoria articolului)

După premiera de gală care va avea loc miercuri, 4 octombrie, la Sala Palatului din București, în week-end-ul imediat următor, pe 6 octombrie, lung-metrajul "Octav" va rula la Casa Tineretului din Câmpina, de la ora 18.30. Filmul este o co-producție România - Marea Britanie, este regizat de Serge Ioan Celebidachi și are în rolurile principale doi mari actori - Marcel Iureș și Victor Rebengiuc. Muzica filmului îi aparține celebrului compozitor francez de origine română Vladimir Cosma, câștigător a două premii Cezar pentru "cea mai bună muzică de film".

"Octav" este un film de excepție, o călătorie în timp a personajului principal, înapoi la anii copilăriei, acolo unde redescoperă bucuria de a trăi. "Este cel mai frumos rol pe care l-am primit până acum. Filmul este o poveste cu oameni, cu un om în care se recunosc toți oamenii de pe pământ. Avem nevoie de astfel de povești", a declarat Marcel Iureș într-un interviu pentru RFI. Alături de cei doi monștri sacri ai cinematografiei românești, din distribuția filmului mai fac parte Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Mihai Dinvale, Dana Rogoz, Silviu Biriș, Vlad Rădescu și cei doi minunați copii Alessia Tofan și Eric Aradits.
Vom avea ocazia să vedem la Câmpina un film superb, care nu trebuie ratat. Biletele se pot cumpăra de la Casa Tineretului, iar prețul este 18 lei (14 lei pentru elevi).

4591 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Camelia 27.09.2017 19:04 De unde se pot achizitiona biletele si cand vor fi disponibile? La receptia Casei Tineretului nu sunt puse in vanzare.

Actualitate

2452 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

635 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.