Trupa LITTLE IMPRO revine la Câmpina cu un spectacol pentru copiii care au participat la campania “Câmpina curată”

Actualitate (Categoria articolului)

La cele două acțiuni de ecologizare organizate pe 24 aprilie și 15 mai 2021 în cadrul proiectului CÂMPINA CURATĂ au participat mulți copii, unii însoțiți de cadre didactice, alții de părinți. Pentru acești copii care au strâns gunoaiele aruncate de adulți iresponsabili, inițiatorii campaniei CÂMPINA CURATĂ au pregătit un cadou frumos, pe 27 iulie 2021, de la ora 17.30, la Casa de Cultură “Geo Bogza”. Este vorba despre un spectacol de teatru de improvizație al trupei LITTLE IMPRO.

Pentru unii dintre copii, va fi o reîntâlnire cu LITTLE IMPRO, pentru că această trupă a mai fost la Câmpina, la invitația Asociației Frizzly, susținând două spectacole care s-au bucurat de mare succes. LITTLE IMPRO înseamnă actorii Carmen Lopăzan, Alecsandra Timofte, Claudiu Dudu Maier și Dragoș Muscalu, partea muzicală fiind asigurată de Marian Hâncu. Ingredientul principal al spectacolului de improvizație este interacțiunea permanentă cu publicul. Pornind de la sugestiile spectatorilor și împreună cu ei, actorii creează pe loc povești, scene în limbi inventate, dedicații muzicale speciale etc. Totul fără scenariu, fără regizor, fără decoruri, doar cu imaginație, spontaneitate și creativitate. Rolul publicului este important într-un astfel de spectacol, iar legătura dintre actori este esențială, desigur. Pare o joacă dar, de fapt, este teatru. Teatru de improvizație.
Spectacolul de la Câmpina este sponsorizat de compania LEMET, iar intrarea se face pe baza ecusonului “Agent Câmpina curată”. Trebuie să știți că, pe lângă cele două acțiuni de ecologizare menționate, în ultimele două săptămâni de școală, o echipă a inițiatorilor campaniei CÂMPINA CURATĂ a mers la unitățile de învățământ și le-a prezentatcopiilor informații despre sortarea corectă a deșeurilor și reciclarea acestora (prin materiale grafice adaptate vârstei lor), iar fiecare participant la ecologizare și/sau la sesiunile de informare a primit un ecuson ”Agent Câmpina Curată”.

3043 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

988 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.

2831 vizualizari
22 sept. 2021 18:55

Încă o clasă de la Colegiul ”Grigorescu” din Câmpina trece în... online

După ce săptămâna trecută, imediat după începerea noului an școlar, două clase a XI-a de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina au intrat în scenariul roșu, cu desfășurarea cursurilor exclusiv online, acum și o clasă a IX-a trece de joi, 23 septembrie 2021, în sistemul online de învățământ.

Alte stiri recente

112 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

3351 vizualizari
22 sept. 2021 18:44

Acțiune de control și prevenție a polițiștilor câmpineni la mai mulți agenți economici din municipiu și comunele vecine, pe tema COVID-19

Polițiștii câmpineni au desfășurat astăzi, 22 septembrie 2021, în municipiul Câmpina și în câteva dintre comunele învecinate (Brebu, Telega, Cornu și Provița de Jos), o acțiune de control și prevenție care a avut la bază noile reglementări legale privind măsurile de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19. Au fost verificate 45 de obiective economice, dintre care șapte restaurante, cinci hoteluri, 30 baruri/cafenele, trei stații de combustibil, trei săli de jocuri, dar și mijloace de transport în comun.