Emoții și lacrimi la final de liceu pentru promoția 2021 a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Anii de liceu sunt considerați a fi cei mai frumoși ani din viață. Ani de neuitat. Iar festivitatea de absolvire a liceului este întotdeauna un moment emoționant. Așa a fost și astăzi, la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, unde promoția 2021 a trecut prin frumoasa și emoționanta ceremonie de absolvire. O promoție pentru care ultimii doi ani de liceu nu au fost deloc ușori din cauza pandemiei de coronavirus, orele desfășurându-se mai mult online, elevii neavând posibilitatea permanent de a fi efectiv alături de colegii lor și de profesori. Dar măcar la ceremonia de absolvire au putut fi împreună, șansă pe care colegii lor din promoția anterioară nu au avut-o.

Au fost emoții mari, lacrimi de bucurie, dar și de amărăciune pentru că viața de liceu se încheie și nu a fost tocmai așa cum ar fi trebuit să fie. Alături de elevi, la festivitatea de astăzi, 3 iunie 2021, s-au aflat părinții și alte rude și, bineînțeles, profesorii care s-au bucurat la fel de mult ca și elevii lor că lucrurile par a reveni pe un făgaș mai aproape de normalitate, iar lipsa amintirilor din viața de liceu, din ultimii doi ani școlari, va fi compensată cu amintirea unei ceremonii de neuitat.
Cu robe, cravate sau eșarfe și togi, elevii au ascultat cu emoții imnul Gaudeamus, apoi imnul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, interpretat de formația ”Celesta”. Au fost și scurte alocuțiuni ale directorului Colegiului - profesor Roxana Stan, directorului adjunct - profesor Rodiana Stanciu și primarului municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu. Fiecare clasă și-a premiat cei mai buni elevi, în aplauzele tuturor.
Promoția 2021 a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina înseamnă șase clase cu 178 de absolvenți, cu 12 elevi care au încheiat anul școlar cu media 10, șef de promoție fiind eleva Ioana Dragnea, de la clasa a XII-a F, profil filologie. Menționăm faptul că festivitatea de absolvire a fost împărțită în două părți, în sensul că au fost organizate ceremonii separate pentru câte trei clase, astfel încât să se poată păstra o anumită distanțare socială.

5245 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4173 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2699 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

1800 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2987 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.