Argint și bronz pentru atletismul câmpinean la finala Campionatului Național de Juniori I

Sport (Categoria articolului)

În zilele de 22 și 23 februarie, la București, în sala "Lia Manoliu" are loc finala Campionatului Național de Atletism în Sală pentru Juniori I. În prima zi a întrecerilor, mai mulți sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina (profesor coordonator - Mihaela Marin) s-au aliniat la start, doi dintre ei obținând medalii.

Astfel, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a obținut locul al doilea și medalia de argint în proba de aruncarea greutății, cu o aruncare de 11,82m, cu greutatea de 4 kg, iar Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) s-a clasat pe locul al treilea și a obținut medalia de bronz în aceeași probă cu o aruncare de 15,92m, nou record personal. Tot la aruncarea greutății, un alt câmpinean, Sebastian Oprea (antrenor Nicolae Pavel) s-a clasat pe locul 7 cu o aruncare care a măsurat 13,09m. De remarcat faptul că ambii sportivi medaliați au concurat la o categorie superioară de vârstă, ei fiind doar juniori II.
Sâmbătă, în a doua zi a finalei Campionatului Național de Atletism în Sală pentru Juniori I pe listele de start s-a regăsit un singur sportiv câmpinean - Victor Andrei (antrenor Jenica Bran), în proba de săritura în lungime. Acesta s-a clasat pe locul 9, cu o săritură care a măsurat 6,35m.

4359 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

758 vizualizari
30 nov. 2023 18:59

Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV. Prima zi, un spectacol sportiv total

Șase echipe de top din România la nivel de handbal feminin juvenil au venit la Câmpina pentru a participa la Cupa ”1 Decembrie”.

2059 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

3 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

Alte stiri recente

507 vizualizari
30 nov. 2023 21:40

Subiect serios, discuții comice în plenul CL Câmpina pe tema terenurilor de pe albia râului Doftana

Consiliul Local Câmpina a aprobat, la propunerea primarului Alin Moldoveanu, în ședința din 25 octombrie 2023, o hotărâre privind îndeplinirea procedurilor de radiere din Cartea Funciară a drepturilor de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea societăților Electrocarbon și Elsid, pentru mai multe terenuri de pe râul Doftana, acolo unde cele două societăți au o serie de investiții în domeniul energetic și unde administrația locală intenționează să realizeze centura de est a orașului. După aprobarea hotărârii, Electrocarbon și Elsid au apelat la instanță.

820 vizualizari
30 nov. 2023 21:32

Ion Alexe, cel mai potrivit nume pentru recent inaugurata sală de sport din Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

În urmă cu puțin timp, în ziua ceremoniei de absolvire și depunere a jurământului de către poromoția noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în prezența secretarului de stat chestor general Bogdan Despescu și a inspectorului principal al Poliției Române chestor Benone Matei, a avut loc inaugurarea sălii de sport din incinta acestei instituții de învățământ.