Nu ratați evenimentul cultural al toamnei 2019, la Câmpina - Festivalul de Teatru "Mircea Albulescu"!

Eveniment (Categoria articolului)

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina va avea loc cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Teatru "Mircea Albulescu", eveniment organizat de administrația locală în parteneriat cu Asociația Teatru Proiect și Casa de Cultură. În acest an, festivalul va include patru piese de teatru, iar duminică, 3 noiembrie, în cadrul galei, se va juca un spectacol de excepție al Teatrului Metropolis din București – “Hagi Tudose”. Prețul unui bilet pentru un spectacol este 30 lei (prima jumătate a sălii) și 25 lei (pentru a doua parte a sălii), iar un abonament pentru toate cele cinci spectacole (deci inclusiv cel de gală) costă 60 lei, respectiv 50 lei.

Miercuri, 30 octombrie 2019, ora 19.30, spectacolul “Interesul poartă fesul”, o producție Teatrelli, o comedie romantică scrisă și regizată de Rodica Popescu Bitănescu, un spectacol vesel, spumos, despre viața nevăzută a actorilor în teatru. Din distribuție fac parte: Rodica Popescu Bitănescu, Irina Cărămizaru, Ștefana Ionescu Dârzeu, Ioana Mărcoiu, Răzvan Hâncu.
Joi, 31 octombrie 2019, ora 19.30, spectacolul “Parada” al Teatrului “Tudor Vianu” din Giurgiu. Scrisă de Alexandr Galin, “Parada” este povestea comică a unui rus tradiționalist, care merge în Olanda, la Amsterdam, unde studiază fiul său și îl găsește pe acesta în mijlocul unei parade gay. De aici rezultă o serie de încurcături, unele amuzante, altele tragi-comice. Din distribuție: Cosmin Crețu, Raluca Botez, Șerban Chițu, Vlad Bînzoiu, Oana Maria Dragne, Laura Voicu. Regia – Cosmin Crețu.
Vineri, 1 noiembrie 2019, ora 19.30, spectacolul “Ceapa” al Teatrului “Stela Popescu” din București. O piesă regizată de Dan Tudor și din distribuția căreia fac parte: Adrian Păduraru, Silvia Stanciu, Alexandra Velniciuc, Sorin Aurel Sandu, Irina Cărămizaru și alții. Un spectacol surpriză, care va avea premiera la București chiar luna aceasta.
Sâmbătă, 2 noiembrie 2019, ora 19.30, spectacolul “Prins în plasă” al Teatrului “Sică Alexandrescu” din Brașov. O piesă scrisă de dramaturgul britanic Ray Cooney, tradusă de Marian Popescu, regizată de Cristian Ioan, scenografia aparținându-i Alexandrei Dumitru. O comedie despre un șofer de taxi din Londra, John Smith, bigam, cu două vieți și un program foarte precis pentru a jongla cu cele două soții. Din distribuție: Mihai Bica, Gabriela Butuc, Carmen Moruz, Mihai Giurițan și alții.
Duminică, 3 noiembrie, ora 19.00, cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Teatru "Mircea Albulescu" de la Câmpina se va încheia cu un spectacol extraordinar – “Hagi Tudose” al Teatrului Metropolis. Este una dintre primele tragi-comedii ale dramaturgiei românești, scrisă de Barbu Ștefănescu Delavrancea. Un spectacol uimitor, regizat de Dan Tudor și cu o distribuție excepțională: Virgil Ogășanu, Costel Constantin, Virginia Mirea, Adela Mărculescu, Elvira Deatcu, Tudor Aron Istodor și alții.

Nu ratați evenimentul cultural al toamnei 2019, la Câmpina!

6184 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2198 vizualizari
20 sept. 2022 17:19

Formația câmpineană ”Celesta” a cântat alături de Cristi Minculescu pe scena ”Serbărilor Toamnei”

A fost, probabil, cel mai frumos moment al ediției 2022 a ”Serbărilor Toamnei”, în special pentru tinerii de pe scenă și din fața scenei. La mijlocul recitalului susținut de IRIS - Cristi Minculescu & Valter & Boro, care încheia festivalul, a fost invitată pe scenă formația ”Celesta” a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, formație condusă de profesor Elisabeta Milea.

1948 vizualizari
20 sept. 2022 16:10

Recitaluri și momente de excepție în ziua a doua a ”Serbărilor Toamnei”, Câmpina 2022

Ziua a doua a ”Serbărilor Toamnei” s-a desfășurat cam pe aceleași coordonate cu prima, doar că registrul muzical a fost diferit. De asemenea, nu a mai plouat, iar sonoritatea numelor de pe afiș s-a adăugat la lista motivelor pentru care în a doua zi a festivalului a fost mai multă lume decât în prima zi.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.