Nu ratați evenimentul cultural al toamnei 2019, la Câmpina - Festivalul de Teatru "Mircea Albulescu"!

Eveniment (Categoria articolului)

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie 2019, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina va avea loc cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Teatru "Mircea Albulescu", eveniment organizat de administrația locală în parteneriat cu Asociația Teatru Proiect și Casa de Cultură. În acest an, festivalul va include patru piese de teatru, iar duminică, 3 noiembrie, în cadrul galei, se va juca un spectacol de excepție al Teatrului Metropolis din București – “Hagi Tudose”. Prețul unui bilet pentru un spectacol este 30 lei (prima jumătate a sălii) și 25 lei (pentru a doua parte a sălii), iar un abonament pentru toate cele cinci spectacole (deci inclusiv cel de gală) costă 60 lei, respectiv 50 lei.

Miercuri, 30 octombrie 2019, ora 19.30, spectacolul “Interesul poartă fesul”, o producție Teatrelli, o comedie romantică scrisă și regizată de Rodica Popescu Bitănescu, un spectacol vesel, spumos, despre viața nevăzută a actorilor în teatru. Din distribuție fac parte: Rodica Popescu Bitănescu, Irina Cărămizaru, Ștefana Ionescu Dârzeu, Ioana Mărcoiu, Răzvan Hâncu.
Joi, 31 octombrie 2019, ora 19.30, spectacolul “Parada” al Teatrului “Tudor Vianu” din Giurgiu. Scrisă de Alexandr Galin, “Parada” este povestea comică a unui rus tradiționalist, care merge în Olanda, la Amsterdam, unde studiază fiul său și îl găsește pe acesta în mijlocul unei parade gay. De aici rezultă o serie de încurcături, unele amuzante, altele tragi-comice. Din distribuție: Cosmin Crețu, Raluca Botez, Șerban Chițu, Vlad Bînzoiu, Oana Maria Dragne, Laura Voicu. Regia – Cosmin Crețu.
Vineri, 1 noiembrie 2019, ora 19.30, spectacolul “Ceapa” al Teatrului “Stela Popescu” din București. O piesă regizată de Dan Tudor și din distribuția căreia fac parte: Adrian Păduraru, Silvia Stanciu, Alexandra Velniciuc, Sorin Aurel Sandu, Irina Cărămizaru și alții. Un spectacol surpriză, care va avea premiera la București chiar luna aceasta.
Sâmbătă, 2 noiembrie 2019, ora 19.30, spectacolul “Prins în plasă” al Teatrului “Sică Alexandrescu” din Brașov. O piesă scrisă de dramaturgul britanic Ray Cooney, tradusă de Marian Popescu, regizată de Cristian Ioan, scenografia aparținându-i Alexandrei Dumitru. O comedie despre un șofer de taxi din Londra, John Smith, bigam, cu două vieți și un program foarte precis pentru a jongla cu cele două soții. Din distribuție: Mihai Bica, Gabriela Butuc, Carmen Moruz, Mihai Giurițan și alții.
Duminică, 3 noiembrie, ora 19.00, cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Teatru "Mircea Albulescu" de la Câmpina se va încheia cu un spectacol extraordinar – “Hagi Tudose” al Teatrului Metropolis. Este una dintre primele tragi-comedii ale dramaturgiei românești, scrisă de Barbu Ștefănescu Delavrancea. Un spectacol uimitor, regizat de Dan Tudor și cu o distribuție excepțională: Virgil Ogășanu, Costel Constantin, Virginia Mirea, Adela Mărculescu, Elvira Deatcu, Tudor Aron Istodor și alții.

Nu ratați evenimentul cultural al toamnei 2019, la Câmpina!

5641 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4173 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2706 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

283 vizualizari
23 oct. 2021 11:22

Două sportive de la CS Câmpina, convocate la lotul național de baschet sub 14 ani

După succesul de la turneul de la Sibiu, care a marcat începutul Campionatului Național de baschet feminin pentru echipe sub 13 ani, au apărut și primele reacții. Iar acestea vin chiar de la vârf, de la nivel federal, ceea ce reprezintă un motiv de mare satisfacție pentru conducerea CS Câmpina, pentru președintele Adrian Stoican, dar și pentru antrenorul echipei feminine de baschet, Liviu Dochia.

2383 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.