În septembrie va fi organizat, din nou, concursul pentru postul de manager al Spitalului Municipal Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Câmpina a anunțat scoaterea la concurs a postului de manager al instituției, inclusiv calendarul examenului. Dosarele se vor depune până la data de 6 septembrie, examenul propriu-zis urmând a avea loc pe 20 septembrie 2021. De asemenea, persoanele interesate să candideze pentru acest post pot efectua vineri, 13 august, de la ora 10.00, o vizită în Spitalul Municipal, sub îndrumarea directorului medical. 

Dosarele pentru concurs se vor depune, așadar, până pe 6 septembrie, vor fi validate pe 9 septembrie, pe data de 20 septembrie va avea loc susținerea proiectelor, iar pe 24 septembrie se va anunța rezultatul final al examenului.
Vă reamintim că la precedentul concurs, organizat în luna februarie a acestui an, lucrurile au evoluat într-o direcție nedorită de nimeni, prezentându-se la concursul pentru postul de manager o singură persoană, un ambulanțier care s-a dovedit a fi foarte slab pregătit. Atunci, imediat după examen, acesta a declarat că va reveni mai bine pregătit. Dacă o va face și cine se va mai înscrie la acest concurs, vom vedea.
Deocamdată, administrația locală trebuie să rezolve problema interimatului, pentru că mandatul (prelungit deja) actualului manager al Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu, se încheie pe 22 august. Cel mai probabil, pentru că nu se mai poate prelungi acest mandat interimar, primarul municipiului Câmpina va numi un nou manager interimar, care poate fi tot dr. Călin Tiu, pentru o perioadă determinată. de până la șase luni, până la organizarea și finalizarea unui concurs.
Întrebat dacă se va înscrie la concursul pentru un nou mandat de manager al Spitalului Municipal, dr. Călin Tiu a evitat un răspuns tranșant, dar a lăsat de înțeles că este pregătit să își asume un nou mandat.

2921 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1800 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2987 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.

Alte stiri recente

3103 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5850 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.