Surpare a terasamentului DN1, în zona Breaza. Au fost impuse restricții de circulație

Actualitate (Categoria articolului)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova a anunțat că pe DN1, la km 99+050, în afara localității Breaza, pe sensul de mers Sinaia către Câmpina, terasamentul drumului public s-a surpat pe o lungime de aproximativ 60 de metri. 

Astfel, se va institui restricție temporară pe banda nr. 1 de la km 99+200 până la km 98+850, pe sensul de coborâre. Restricția va fi semnalizată corespunzător. Polițiștii rutieri vor desfășura activități pentru asigurarea fluenței în zona respectivă.

(Foto cu caracter ilustrativ, de la surparea anterioară, din 2016, de la km 98 al DN1)

1866 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 03.02.2023 16:46 Treziți-vă români!...dispar drumurile, căile ferate din românia!.. De 33 de ani toată clasa politică a furat cât a putut,...o rușine de țară, suntem pe locul 64 în lume la democrație!...înaintea româniei sunt state din Africa!.. Rușine Iohannis!...

Actualitate

1893 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

1675 vizualizari
01 apr. 2023 09:05

Lovitură de teatru! Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul privind înființarea Centrului Cultural a fost aprobat

2 comentarii

UPDATE - Această știre a fost o păcăleală de 1 aprilie. Celor care ne-au felicitat sau ne-au criticat, celor care s-au amuzat alături de noi, tuturor le mulțumim pentru că ne citesc!
La câteva zile după ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, în care - printre altele - a fost respins, pentru a treia oară în acest mandat, proiectul de înființare a unui Centru Cultural, a venit lovitura de teatru: Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul de înființare a Centrului Cultural a fost aprobat!

Alte stiri recente

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.