Copiii de la Grădinița "Iulia Hasdeu" au marcat Ziua Mediului printr-un marș pe străzile Câmpinei, până la Primărie

Eveniment (Categoria articolului)

Chiar dacă administrația locală nu mai organizează acțiuni de Ziua Mondială a Mediului, așa cum făcea în anii trecuți, onoarea Câmpinei a fost salvată astăzi de micuții de la Grădinița "Iulia Hasdeu", care au participat la un marș de conștientizare civică, o acțiune menită să le reamintească adulților cât de important este să protejeze mediul înconjurător. Alături de copii s-au aflat cadrele didactice și mai mulți părinți, marșul desfășurându-se sub supravegherea Poliției Locale.

Copiii au mers de la sediul grădiniței până la Primăria Câmpina, aici fiind așteptați de primarul Horia Tiseanu și mai mulți reprezentanți ai instituției. Micuților le-au fost oferite cadouri din partea administrației locale - stegulețe, șepci, baloane, pixuri și bomboane, astfel încât acțiunea lor să nu rămână nerecompensată. Copiii au umplut curtea Primăriei și au creat o atmosferă veselă și plăcută, cum rar se poate vedea în această locație. S-au jucat la fântâna arteziană, au admirat țestoasele de aici, s-au jucat apoi cu baloanele, iar la final au făcut fotografii cu reprezentanții administrației publice.

4598 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ilie 05.06.2018 19:08 Ce actiuni frumoase se organizau odata,de Ziua Mediului!Actiunile aveau loc la Ceas,Soldat,pe Muscel.Copiii primeau premii frumoase pentru actiunile intreprinse.Nu prea mai există initiativă in nici un fel de activitate.Parcă pe zi ce trece orasul arată mai groaznic (vezi str.Bobalna,Calea Doftanei,Orizontului,Voila,etc)!A propos,la Milia s-a platit instalatie de irigare pentru spatiul verde acum doi ani.De ce udă sera cu furtunul?

Eveniment

2224 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

1931 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

528 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

338 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.