CS Câmpina va merge la Cimişlia, în Republica Moldova, pentru un meci amical cu echipa locală de fotbal

Sport (Categoria articolului)

În baza relaţiilor de înfrăţire dintre municipiul Câmpina şi localitatea Cimişlia, din Republica Moldova, echipa de fotbal a CS Câmpina a fost invitată, la sfârşitul acestei săptămâni, pentru disputarea unui meci amical cu formaţia locală.

Câmpina şi Cimişlia sunt înfrăţite din primăvara anului 2015, iar din acest an relația de înfrățire a început să însemne mai mult decât vizite reciproce ale reprezentanţilor celor două administrații locale. În acest context, din partea partenerului din Republica Moldova a sosit o invitaţie pentru Clubul Sportiv Câmpina să participe cu echipa de juniori la un meci amical în compania echipei locale, FC Cimişlia. Astfel, în perioada 19-22 octombrie, echipa de juniori A a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi, se va afla la Cimişlia. Din partea administraţiei locale au fost nominalizaţi să însoţească echipa de fotbal Iulian Anton - directorul Direcţiei Juridice din cadrul Primăriei Câmpina şi Marius Vişan - directorul Poliţiei Locale Câmpina, ambii membri ai Comitetului Director al CS Câmpina. În acelaşi timp, CS Câmpina - ocupanta primului loc al campionatului judeţean de juniori A - a solicitat deja AJF Prahova amânarea partidei pe care elevii lui Opatchi urmau să o dispute în campionat, sâmbătă, 21 octombrie pe teren propriu, cu FC Băneşti.

5989 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • KKT 18.10.2017 08:16 Iar se plimba Fratila pe banii nostri?!
  • Mircea 29.10.2017 15:30 Si ala de la politia locala ce cauta in administrarea unui club de fotbal???...Ori este politist , ori sportiv?????Din ce bani s-a facut deplasarea, cat a costat???! Ce beneficii au avut domnii acolo? .....4, 5 stele pe banii celor din oras?

Sport

1860 vizualizari
29 ian. 2023 21:37

Mai multe clasări pe podium pentru atleții câmpineni la Romanian Masters Athletics, de la București

În week-end, la București a avut loc o competiție de atletism intitulată Romanian Masters Athletics, un excelent prilej de verificare pentru sportivi înainte de campionatele naționale de sală. Atleții câmpineni, pregătiți de Mihaela Marin și Jenica Bran, legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, dar și la alte cluburi, au reușit o serie de rezultate foarte bune, promițătoare în perspectiva competițiilor viitoare.

2283 vizualizari
29 ian. 2023 11:42

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

În calendarul competițiilor internaționale de orientare sportive, Cupa ”Țărilor Latine” este una dintre competițiile de anvergură, în primul rând prin numărul mare de sportivi care participă. După ce în octombrie anul trecut, această competiție s-a desfășurat în jurul Cascadei Iguazu, din America de Sud, la granița dintre Brazilia, Argentina și Paraguay, ediția a 28-a, programată pe 28 aprilie - 1 mai va avea loc în România, la Câmpina și Comarnic.

Alte stiri recente

14 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.