Andra Gorecki, de la Barracuda Câmpina, selecționată în lotul național de natație pentru Campionatele Internaționale ale României

Sport (Categoria articolului)

Clubul câmpinean Barracuda are din nou motive de bucurie, după ce una dintre cele mai valoroase sportive ale sale, Andra Denisa Gorecki, a fost selecționată în lotul național pentru Campionatele Internaționale ale României. Această selecționare este încă o dovadă că la acest club (coordonat de Gabriel Cojocaru) se lucrează serios și că în Câmpina natația poate produce astfel de performeri.

Selecționarea Andrei Gorecki în lotul național vine după evoluția foarte bună pe care tânăra sportivă a avut-o la recentele etape regionale ale Campionatului Național de Natație, desfășurate la Bacău. Andra Gorecki a câștigat titlul național la 200m fluture, medalia de argint la 100m fluture și două medalii de bronz, dintre care una la 400m liber. Andra era de mai multă vreme în atenția Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, iar aceste performanțe au determinat conducerea FRNPM să dedică selecționarea sportivei de la clubul câmpinean în lotul național. 
Andra Gorecki are 14 ani și este elevă în clasa a VIII-a la Școala Centrală din Câmpina. Campionatele Internaționale ale României vor avea loc la București, în perioada 9-12 mai.
(Sursă foto - pagina de Facebook a Clubului Barracuda)

5771 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

620 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

1719 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

Alte stiri recente

227 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

245 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.