Primăria Câmpina și Erin SRL au ajuns din nou în instanță. Proprietarul "turnului înclinat" contestă sancțiunile date de Poliția Locală

Actualitate (Categoria articolului)

Sunt două procese în prezent pe rolul instanțelor, între Primăria Câmpina și Poliția Locală, pe de o parte și firma Erin SRL, de cealaltă parte. În ambele cazuri SC Erin SRL contestă procesul verbal de constatare și sancționare a unor contravenții. Practic, este vorba despre două sancțiuni aplicate de Poliția Locală.

Prima amendă a fost dată pentru construirea fără autorizație a unor obiective (gard și casă) și construirea cu nerespectarea autorizației a unui imobil, toate acestea în incinta proprietății de pe Strada Schelelor (acolo unde se afla fostul ștrand acoperit). După cum v-am informat zilele trecute, Erin SRL este proprietara fostei baze sportive a IRUE, pe care a cumpărat-o în perioada 1997-1998. Firma a contestat procesul verbal de contravenție la Secția Civilă a Judecătoriei Câmpina, iar instanța i-a dat câștig de cauză anulând respectivul proces verbal. Primăria Câmpina a făcut apel, iar Dosarul 3906/204/2016 a ajuns acum la Tribunalul Prahova, prima înfățișare fiind stabilită pentru data de 13 iunie 2017.
Al doilea proces este nou-nouț, Dosarul 3261/204/2017 fiind înregistrat la Judecătoria Câmpina la 20 aprilie 2017. Nici nu a fost stabilit, încă, primul termen de judecată. De această dată, Erin SRL contestă o amendă dată de Poliția Locală pentru o împrejmuire la "turnul înclinat" din centrul Câmpinei. Pe una din lateralele clădirii, la limita cu domeniul public, reprezentanții Erin au turnat o împrejmuire din beton, fără autorizație de construire. Au fost notificați de Poliția Locală, apoi somați și la final amendați, amendă pe care o contestă acum în instanță.

6043 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Corado Catani 18.05.2017 15:30 Acest tip de ''INVESTITOR'' ce a crezut ca lumea va evolua conform modelului economic propriu,adica dai SPAGA si faci ce vrei va trebuii sa dispara ca sa iesim din JUNGLA CORUPTIEI. E vremea avocatilor si a JUSTITIEI ce trebuie sa ajute la iesirea din IMPAS.Dar se pare ca asistam la procese lungi plictisitoare si costisitoare iar orasul are zone de lumea 3-a.Chiar nu se poate ajunge ca dominatia legii sa intre in fata si sa dea AUTORIZATII DE DEMOLARE acestor indivizi ce cred ca ingheata timpul si fac ce poftesc in spatiu privat afectind de asemeni spatiu public?chiar in orasul asta nu se poate face NIMIC ?spre NORMALIZARE.
  • aici sunt banii dv 19.05.2017 14:12 Prost e cel ce da nu cel ce cere.Primaria a schimbat avocati precum camasile.S-au incasat bani si procesele s-au pierdut in timp.Nu stiu cine este acest Ungureanu dar prea joaca multi pe degete.La fel si cu blocul lui Branza.Politia Locala doarme din nou.In loc sa se dea din Logan si sa mearga pe teren sa le spuna la diversi pers fizice si juridice sa curete proprietatea ei pazesc Casa Tineretului.Il rapeste careva pe Buda si noi nu stim?Mai este de muls ceva si noi nu stim?

Actualitate

1944 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4276 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1840 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.