La Primăria Câmpina a început depunerea cererilor pentru ajutorul de încălzire

Social (Categoria articolului)

Așa cum se întâmplă în fiecare toamnă, Primăria Câmpina a început deja să primească cereri pentru acordarea ajutorului de încălzire.

Actele doveditoare pe care solicitanții trebuie să le aducă și să le depună odată cu cererea sunt copii ale actelor de identitate ale membrilor familiei sau persoanelor care locuiesc la aceeași adresă; copie a actului de proprietate; dovada veniturilor din luna anterioară depunerii cererii pentru toți membrii familiei; copie a ultimei de facturi de gaze naturale și/sau energie electrică; copie carte de identitate auto/moto deținute de solicitant și/sau membrii familiei; alte acte.
De asemenea, este foarte important de știut că pentru a beneficia de ajutorul de încălzire și suplimentul pentru energie trebuie să fie cumulate următoarele condiții: 
- factura de utiliăți să fie pe numele titularului cererii;
- toți membrii de familie trecuți în cerere trebuie să aibă același domiciliu;
- domiciliul solicitantului să corespundă cu adresa de facturare și cu actul de proprietate al locuinței.
Cuantumurile pentru care se acordă ajutorul de încălzire sunt următoarele:
- pentru încălzire cu lemne: de la 320 lei/lunar (între noiembrie și martie) pentru venit net per membru de familie sub 200 lei, la 32 lei/lunar pentru venituri cuprinse între 1.280 lei și 2.053 lei, la care se adaugă 20 lei supliment pentru energie;
- pentru încălzire cu energie electrică: de la 500 lei/lunar (între noiembrie și martie) pentru venit net per membru de familie sub 200 lei, la 50 lei/lunar pentru venituri cuprinse între 1.280 lei și 2.053 lei, la care se adaugă 30 lei supliment pentru energie, iar în situația în care energia electrică este singura sursă de încălzire, valoarea suplimentului este de 70 lei;
- pentru încălzire cu gaze naturale: de la 250 lei/lunar (între noiembrie și martie) pentru venit net per membru de familie sub 200 lei, la 25 lei/lunar pentru venituri cuprinse între 1.280 lei și 2.053 lei, la care se adaugă 10 lei supliment pentru energie.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2439 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2306 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2278 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.