Cupa României, sferturi, faza judeţeană. Avancronici şi delegări

Sport (Categoria articolului)

Faza judeţeană a Cupei României a ajuns în faza sferturilor de finală, partidele fiind programate miercuri, 26 aprilie, de la ora 17.00, într-o singură manşă, pe terenuri neutre. În această fază a competiţiei au ajuns doar echipe din primul eşalon judeţean. Reamintim că dacă la finalul celor 90 de minute rezultatul va fi egal, se vor juca prelungiri (două reprize a câte 15  minute), iar dacă egalitatea va persista, se va recurge la lovituri de departajare. Iată programul, scurte avancronici şi delegările:

Păuleşti: CS Blejoi - FC Băneşti
Loc în clasament: CS Blejoi - locul 2, FC Băneşti - locul 3.
Ultimul meci oficial: CS Blejoi - CSO Plopeni 3-1; Unirea Urlaţi - FC Băneşti 0-3.
Cum s-au calificat: CS Blejoi - 7-0 cu Ştiinţa Albeşti, în 16-imi; 1-0 cu AS Măgura Trestioara, în optimi; FC Băneşti - 1-2 cu Avântul Măgureni, în 16-imi; 5-0 cu Unirea Cocorăştii Colţ, în optimi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: FC Băneşti - CS Blejoi 3-1, în Liga A, pe 1 aprilie 2017.
Este cel mai aşteptat meci al rundei, cel mai echilibrat şi, cu siguranţă, cel mai aprins, orgoliile dintre cele două echipe fiind mari, mai ales după recenta confruntare de la Băneşti, câştigată de elevii lui Marius Vişan. Este un meci deschis oricărui rezultat, iar dacă cele două echipe vor fi preocupate exclusiv de joc, am putea asista la un spectacol sportiv.
Arbitri: Andrei Moroiţă - Valentin Dumitru, Sebastian Păduraru.

Boldeşti: Petrolul Ploieşti - Petrolul Băicoi
Loc în clasament: Petrolul Ploieşti - locul 1; Petrolul Băicoi - locul 7.
Ultimul meci oficial: Unirea Cocorăştii Colţ - Petrolul Ploieşti 0-5; Petrolul Băicoi - Avântul Măneciu 3-0.
Cum s-au calificat: Petrolul Ploieşti - 7-1 cu Unirea Teleajen, în 16-imi; 9-0 cu Rapid Mizil, în optimi; Petrolul Băicoi - 4-1 cu Sportul Valea Călugărească, în 16-imi; 1-0 cu Tricolorul Breaza, în optimi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: Petrolul Ploieşti - Petrolul Băicoi 5-0, în Liga A, pe 1 aprilie 2017.
Două echipe "surori", băicoienii fiind lipsiţi de orice şansă în confruntarea cu liderul la zi al campionatului.
Arbitri: Ionuţ Neagu - Cristinel Damian, Dragoş Pantilie.

Blejoi: Avântul Măneciu - AFC Brebu
Loc în clasament: Avântul Măneciu - locul 9, AFC Brebu - locul 10.
Ultimul meci oficial: Petrolul Băicoi - Avântul Măneciu 3-0; AFC Brebu - Teleajen Văleni 3-2.
Cum s-au calificat: Avântul Măneciu - 3-0 cu Voinţa Gornet, în 16-imi; 7-2 cu Recolta Dumbrava, în optimi; AFC Brebu - 1-1, 6-5, după lovituri de departajare, cu Voinţa Livadea, în 16-imi; 3-0 cu Unirea Urlaţi, în optimi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: Avântul Măneciu - AFC Brebu 2-2, în Liga A, pe 14 aprilie 2017.
Brebenii sunt într-o formă remarcabilă, dovadă rezultatele bune in ultima vreme, inclusiv remiza chiar de la Măneciu. Acum jucându-se pe teren neutru, brebenii par a avea un uşor avantaj, dar partida este deschisă oricărui rezultat.
Arbitri: Laurenţiu Piciu - Cristian Lefter, Andrei Sotir.

Băicoi: CS Păuleşti - CS Măneşti Coada Izvorului
Loc în clasament: CS Păuleşti - locul 4, CS Măneşti Coada Izvorului - locul 12.
Ultimul meci oficial: CS Păuleşti - CS Cornu 7-1; AS Tufeni - CS Măneşti Coada Izvorului 3-3.
Cum s-au calificat: CS Păuleşti - 3-3, 8-3, după prelungiri, cu CS Brazi Negoieşti, în 16-imi; 3-0 (fără joc) cu AS Tufeni, în optimi; CS Măneşti Coada Izvorului - 4-1 cu Petrolul Ologeni, în 16-imi; 5-4 cu Teleajen Văleni, în optimi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: CS Măneşti Coada Izvorului - CS Păuleşti 1-4, în Liga A, pe 14 aprilie 2017.
Un meci în care campioana en-titre a judeţului nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a se impune în faţa unei nou-promovate în Liga A, pentru care este deja o performanţă însăşi prezenţa în această fază a Cupei României.
Arbitri: Doralin Bârziloiu - Doru Petre, Alin Ionică.

3881 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1248 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.

1216 vizualizari
05 feb. 2023 21:20

Fetele de la CS Câmpina s-au oprit în finala fazei județene a Campionatului de Handbal. Dar s-au calificat la faza regională

După ce a trecut fără nicio problemă de faza grupelor, echipa de handbal feminin a CS Câmpina s-a deplasat duminică, 5 februarie, la Ploiești, pentru ultimele meciuri din faza județeană a Campionatului de Handbal pentru juniori IV.

Alte stiri recente

1381 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1583 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.