Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

Actualitate (Categoria articolului)

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.

La ceva mai mult de trei luni de la producerea acelui accident înfiorător, Adela Pena, tânăra de 22 ani, care se afla la volanul bolidului care a produs aceste accident, a fost trimisă în judecată, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Câmpina la 19 iulie 2022. Deocamdată, instanța nu a fixat primul termen de judecată. Adela Pena va fi judecată pentru ucidere din culpă, faptă prevăzută de articolul 192 din Coduil Penal, pentru care tânăra riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între doi și șapte ani.
Vă reamintim că în acea seară fatidică de 7 aprilie 2022, Paul Alexandru Dragomir se întoarcea de la București, unde fusese la Ziua Porților Deschise la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale”, dorindu-și să urmeze cursurile acesteia după încheierea liceului. Mai multe mașini erau angrenate de Bulevardul Carol I într-o întrecere de tip ”liniuțe”, iar pe trecerea de pietoni de la Colegiul Forestier, mașina condusă de Adela Pena l-a accidentat mortal pe Paul, provocând una dintre cele mai emoționante tragedii ale Câmpinei... Acum, urmează judecata...

5489 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 13.08.2022 13:17 Nu vă faceți iluzii! " Justiția " din România tocmai a dat verdictul în cazul șoferiței care , beată moartă, a ucis două fetițe: 4 ani și jumătate de pușcărie...asta dacă nu se anulează la recurs!?!🤮 Pe cale de aritmetică cămpineanca, regret pentru părinții tânărului ucis, va scăpa cu 2 ani...cu executare sau cu suspendare, depinde de...Vai " justiția" din România, vai de c...l nostru, mereu peștele de la cap se împute!😡
  • Dan 13.08.2022 18:52 Stați cuminți ca se rezolva metoda plicul. Are mama bani doar e om de afaceri. Nu va păți nimic, eventual un sejur Voila-Sapoca-Obregia. Smecherii o duc bine în România, niciodată nu vom fi egali în UE-în România pensiile salariile nu sunt demne. Interlopii, copii de bani gata trăiesc bine, fiecare cu nivelul lui

Actualitate

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.