Un tânăr de 20 ani, din Talea, a murit, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul

Actualitate (Categoria articolului)

Accident mortal, duminică seară, pe drumul județean care traversează comuna Talea, din apropierea orașului Breaza.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, un tânăr în vârstă de 20 de ani, în timp ce se deplasa cu un ATV pe raza localității Talea, ar fi pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat pe carosabil. În urma impactului, conducătorul ATV-ului a fost declarat decedat. Celălalt ocupant, în vârstă de 22 de ani, este asistat medical la fața locului. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.
De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova a mai adăugat că pasagerul de pe ATV, în vârstă de 22 ani, a fost transportat ulterior la spital de o ambulanță, în comă, scor Glasgow 3, cu multiple traumatisme. Ambii tineri sunt din comuna Talea.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3926 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1091 vizualizari
04 iun. 2023 21:23

Gest incalificabil al viceprimarului Dumitrache. Ar trebui să-și dea demisia sau să fie demis?

2 comentarii

În administrația câmpineană, probabil, ca peste tot în țara aceasta, se întâmplă și lucruri... nefirești, ca să nu fim mai duri. Ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută cu viceprimarul Liviu Dumitrache a întrecut, însă, orice măsură! Culmea, nimeni din Consiliul Local sau din cadrul Primăriei Câmpina nici măcar nu l-a deranjat cu vreo întrebare, într-o situație în care onorant ar fi fost să demisioneze. Iar dacă nu are onoare, să fie demis!

1612 vizualizari
04 iun. 2023 17:20

În procesul lui Horia Tiseanu, prima instanță a amânat pronunțarea unui verdict de șase ori în patru luni

Procesul de pe rolul Tribunalului Prahova în care Horia Tiseanu, fostul primar al municipiului Câmpina, este acuzat de fapte de corupție, ar putea fi oricând predat în facultățile de specialitate, fiind un foarte bune exemplu de cum... nu trebuie să se deruleze un proces penal.

Alte stiri recente

123 vizualizari
05 iun. 2023 08:21

Trei atleți câmpineni medaliați la Campionatele Internaționale ale României

La finele săptămânii trecute, la București, a avut loc ediția a 68-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României, comptiție la startul căreia s-au aflat și cinci sportivi câmpineni, chiar dacă - din păcate - din motive despre care am mai vorbit, nu toți mai reprezintă vreun club câmpinean. Cu toate acestea, ei sunt tot câmpineni și poate că ar fi trebuit găsite resursele necesare pentru a ne mândri și oficial cu ei.

1355 vizualizari
04 iun. 2023 19:28

Cinci clasări pe podium pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, la Naționale, categoriile sub 16 și sub 18 ani

Pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter” din București au avut loc, sâmbătă și duminică, etape ale Campionatului Național de Atletism pentru categoriile sub 16 și sub 18 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, a obținut cinci clasări pe podium, demonstrând încă odată valoarea pregătirii care se realizează la Câmpina.