Primarul Alin Moldoveanu răspunde la întrebările câmpinenilor (II)

Actualitate (Categoria articolului)

La începutul lunii august, vă invitam să îi transmiteți întrebări primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, pe care noi să i le adresăm în cadrul unei emisiuni. Și am primit numeroase întrebări din partea cititorilor noștri, atât în grupul CâmpinaTV.ro de pe Facebook, cât și pe mail (tv.online.campina@gmail.com) și la numărul nostru de whatsapp - 0733.388.425, lucru pentru care vă mulțumim. 

După o primă parte a răspunsurilor primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, la întrebările dumneavoastră, acum vă prezentăm partea a doua. Cu siguranță, cei care ați adresat întrebări, veți regăsi răspunsurile la toate problemele sau sugestiile ridicate de dumneavoastră. 
Au fost atât teme generale, de larg interes local - de la crearea locurilor de muncă până la subiecte sensibile - cinematograf, ștrand, "turnul înclinat", dar și probleme de interes strict al unui cartier sau al unei comunități mai mici - canalizarea sau repararea unor străzi, toaletarea arborilor etc.
De asemenea, veți avea ocazia să aflați ce se va întâmpla pe locul unde a fost Parcul "Mițu-Chițu", când va fi rezolvată problema intersecției de la Răcitor, ce se întâmplă cu proiectul de realizare a unei parcări supraetajate pe Strada I.L. Caragiale, care este soluția pentru stoparea curselor de mașini și motociclete mai ales după lăsarea serii pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, dar și propunerile actualei administrații la delicata problemă a transportului public local. Toate aceste probleme - și multe altele - au fost ridicate de cetățeni, semn că spiritul civic a devenit ceva mai "ascuțit", dar și o dovadă a multiplelor probleme, mai mici sau mai mari, pe care le are Câmpina.

Puteți urmări aici și prima parte - Primarul Alin Moldoveanu răspunde la întrebările câmpinenilor.

7183 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Focseneanu Carmen Doina 03.09.2021 17:11 Se face izolare termica la blocurile de pe b-dul Carol unde sunt multe familii cu posibilități materiale bune și foarte bune. De ce nu se ajuta și bătrânii cu posibilități reduse, pensii de urmaș de 800-1000 lei/luna și familiile mai sarace să-și reabiliteze termic apartamentele???? Nu mi se pare drept ca cei cu salarii mari sa aibă aceste facilități și cei săraci nimic, ca întotdeauna.

Actualitate

1275 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2432 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.

Alte stiri recente

3103 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.

5837 vizualizari
18 oct. 2021 20:39

Accident spectaculos în Câmpina, pe Calea Dacia, produs de un tânăr de 19 ani

Luni seară, pe Calea Dacia din municipiul Câmpina, în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu a avut loc un accident de circulație, produs de un tânăr de 19 ani.