Superliga B Prahova. CS Câmpina - Viitorul Puchenii Mari 2-0. Mai greu decât o arată scorul...

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina își dorea în partida de duminică în fața formației Viitorul Puchenii Mari o victorie cât mai confortabilă. Victorie a fost, dar a venit după un meci destul de echilibrat, victoria fiind mai greu obținută decât ar putea lăsa să se înțeleagă diferența de la final.

Câmpinenii au deschis scorul la capătul primei jumătăți de oră a meciului, prin Badea, cu un șut plasat din interiorul suprafeței de pedeapsă adverse la capătul unei faze prelungite de atac. Golul a venit pe fondul unui joc echilibrat, ba chiar ocaziile mai mari ale primei reprize au venit la poarta lui Tiberiu Ionescu, ospeții având inclusiv o bară.
Repriza secundă s-a desfășurat cam pe aceleași coordonate, golul care a consfințit rezultatul final fiind marcat de Spurcaciu, în minutul 68.
Antrenorul formației CS Câmpina, Mugurel Dedu, a trimis în teren următorul ”11”: T. Ionescu - Diaconu, Nedelcu, Spoială (60 Matache), R. Constantin, A. Manole (46 B. Vasile), Badea, Botoșneanu, Amar (74 Șt. Burlacu), Cârstea (46 Spurcaciu), Dincă (62 Buzilă).
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare la Petrolul Ologeni.
Iată și rezultatele înregistrate în etapa curentă:
Carpați Sinaia - Olimpia Cireșanu 1-0
AS Gherghița - Triumf Poiana Câmpina 1-4
Progresul Bucov - Petrolul Ologeni 2-1
Știința Albești - Unirea Teleajen 3-1
CS Blejoi II - Sportul Câmpina 2-0
CS Scorțeni Bordeni - Avântul Tomșani 4-1
Brădetul Ștefești - CSO Mizil 0-1
AS Starchiojd a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina ocupă următoarele poziții: Triumf Poiana Câmpina - locul 2, cu 26 puncte; CS Câmpina - locul 11, cu 17 puncte; Sportul Câmpina - locul 12, cu 16 puncte.

5661 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1957 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1143 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2197 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.