Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

Sport (Categoria articolului)

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Marius Vasile a obținut medalia de argint și titlul de vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la categoria tineret, cu o aruncare de 15,05m.
Medalie de bronz în proba similară feminină, dar la categoria seniori, a obținut și Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), legitimată la CSM Brașov, cu o aruncare de 12,50m.
În proba de aruncarea greutății a mai concurat și Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, care este încă la juniori I, dar care a obținut un valoros loc 5, cu o aruncare de 14,17m.
La finalul săptămânii viitoare, la Cluj-Napoca va avea loc Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 20 ani, la care vor concura Ciprian Costache și Carol Banu, ambii sportivi legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și antrenați de profesor Mihaela Marin.

2899 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

155 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

483 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: