CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Procedurile pentru înființarea parcului industrial de la Câmpina au fost suspendate

- Actualitate -

Procedurile pentru înființarea parcului industrial de la Câmpina au fost suspendate

Poate vă întrebați ce se mai aude cu înființarea parcului industrial de la Câmpina, tema preferată de campanie a primarului Horia Tiseanu. Ei bine, nu se mai aude nimic și asta pentru că "procedura de înființare a parcului industrial pe locația fostei fabrici 21 Decembrie este suspendată de către proprietarul terenului și construcțiilor", după cum ne informează chiar Primăria Câmpina.

Vă reamintim că în luna mai a anului 2015, Consiliul Local Câmpina și-a dat acordul de principiu pentru asocierea administrației locale cu o persoană fizică în vederea realizării unui parc industrial pe locul fostei fabrici 21 Decembrie, pe Șoseaua Paltinu. Persoana respectivă (Claudiu Mihai Davițoiu) venea cu terenul, iar administrația locală cu banii pentru tot ceea ce însemna realizarea parcului industrial (infrastructură, utilități etc). S-a dat, atunci, doar un acord de principiu pentru demararea procedurilor privind asocierea, dar un contract de asociere nu a mai fost încheiat. 
În vara anului trecut, în plenul CL, primarul Horia Tiseanu spunea că înființarea unui parc industrial nu se face așa, peste noapte, că implică multe formalități și că trebuie clarificate multe aspecte. Proprietarul terenului a comandat pe propria cheltuială un studiu de oportunitate și un studiu de fezabilitate care include și o evaluare a terenului. Primăria Câmpina a dorit să facă propria evaluare, iar în luna februarie a acestui an a angajat un evaluator autorizat, expert tehnic judiciar în evaluarea proprietăților imobiliare. Iar aceasta a fost ultima informație despre parcul industrial.

Cum înființarea parcului industrial a fost unul dintre subiectele discutate la întâlnirea de luna trecută cu cititorii noștri, am întrebat Primăria Câmpina care mai este situația și așa am aflat că procedura a fost suspendată de proprietarul terenului. Și am mai aflat că proprietarul în cauză este cu plata la zi a sumelor datorate bugetului local pentru terenul respectiv, nefiind scutit de impozite de vreme ce nu s-a ajuns la semnarea efectivă a unui contract de asociere între cele două părți. Nu știm de ce Claudiu Davițoiu a decis să suspende procedura. Poate că negocierile cu Primăria nu au decurs așa cum își dorea, poate că rezultatele celor două evaluări difereau prea mult pentru a se mai ajunge la o înțelegere. Nu știm, dar probabil că acesta este și finalul poveștii electorale cu parcul industrial de la Câmpina.


29 Aug 2017 12:34 8396 vizualizari


Comentarii


  • 30.08.2017 16:23 Manole Ion A fost doar o minciuna politica,nu aveau ceva mai serios sa prosteasca ,pe ei, pe copii lor si apoi pe ceilalti. O idee proasta gandita in laboratorul vechi si incapabil al PNL, aripa veche si obosita .Peste 2 ani ce porcarii vor emite?aceste grupuri obosite si depasite de vremuri?de ce nu au lasat si pe cei mai tineri?alegerile au fost trucate in scop personal,acum e debandada mare si lumea e scarbita de cei ce stau de 20 de ani si sunt platiti pt incompetenta.Oare cei de la judet sunt multumiti?nici la ei nu este mai roz.Huuuuuuoooooooooo.
  • 29.08.2017 22:40 Florin Nu pot sa cred?! Cum mandria lui Tiseanu s-a dus pe Apa Sambetei?! De parca a avut vreodata asa ceva... Acum, toti aia care ne injurau pe noi, cei care il criticam pe Tiseanu ca nu se va face niciodata parc industrial acolo, ar trebui sa faca un pas inapoi sa se uite intr-o oglinda si sa traga un scuipat la ceea ce vad!
  • 29.08.2017 13:17 Liviu ... Tiseanu ar trebui ca măcar sa își ceara scuze public fata de toți cei care i-au spus in toți acești ani ca nu se va face acolo nici un parc industrial. Dar asta ar face un om de onoare, nu un ...!
  • 29.08.2017 12:56 Ady Cred ca nici primarul și cu aia care îl pupau ... nu credeau ca se va face vreodată parc industrial acolo!👺
134 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1851 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1732 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1518 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV