La intrările în Câmpina vor fi montate catarge cu drapelul României având însemnele Centenarului

Actualitate (Categoria articolului)

Încă din primăvara acestui an, consilierul local Monica Clinciu a propus ca, în 2018, la sediile instituțiilor publice, pe catargul din centrul municipiului și la intrările în localitate să fie arborat drapelul României cu însemnele Centenarului. Până acum nu s-a întâmplat acest lucru, dar la ședința din 25 octombrie a Consiliului Local Câmpina am aflat că se lucrează la punerea în aplicare a acestei propuneri. 

Subiectul a fost redeschis, la ședința de săptămâna trecută, de consilierul Gabriel Dima, iar răspunsul a venit din partea viceprimarului Adrian Pițigoi: "Luni ne ajung părțile de infrastructură, pe care va trebui să le cofrăm și să le montăm, iar după 10 zile sosesc și drapelele propriu-zise. Astfel, eu cred că undeva la jumătatea lunii noiembrie, vor fi instalate". (video)
Catargele cu drapelul României și simbolul Centenarului vor fi amplasate la intrările în Câmpina dinspre Ploiești și dinspre Sinaia, la intersecțiile cu DN1, precum și în zona centrală, la intersecția Bulevardului Carol I cu Bulevardul Culturii, acolo unde se desfășoară în mod tradițional ceremoniile de Ziua Drapelului, dar și alte ceremonii importante.

4278 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

369 vizualizari
03 dec. 2023 10:09

Accident pe DN1, la Bănești. Bărbatul care l-a produs se afla sub influența alcoolului

Duminică dimineață, în jurul orei 9, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că pe DN1, s-a produs un accident rutier.

539 vizualizari
02 dec. 2023 19:42

Garda de Mediu, APM și Apele Române, sesizate în urma articolului nostru privind dezastrul ecologic de pe râul Doftana

2 comentarii

În baza unor informații și fotografii transmise de cititori ai Câmpinatv.ro, am scris recent despre dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana, unde tone de deșeuri rezultate din decopertarea unor străzi au fost descărcate din mai multe basculate. Au fost aduse aici, pe albia râului Doftana, criblură, pietriș, bolovani, resturi de asfalt care ar putea conține substanțe periculoase pentru mediu. În urma articolului nostru, au fost sesizate instituțiile cu atribuții în domeniul protecției mediului.

Alte stiri recente

374 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

346 vizualizari
03 dec. 2023 06:48

Pe 18 decembrie 2023, la Câmpina are loc Gala ”Arte pentru viitor”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Părinților de la Colegiul "Grigorescu"

Asociația Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina organizează luni, 18 decembrie 2023, cu începere de la ora 18.00, un eveniment caritabil intitulat Gala ”Arte pentru viitor”.