La intrările în Câmpina vor fi montate catarge cu drapelul României având însemnele Centenarului

Actualitate (Categoria articolului)

Încă din primăvara acestui an, consilierul local Monica Clinciu a propus ca, în 2018, la sediile instituțiilor publice, pe catargul din centrul municipiului și la intrările în localitate să fie arborat drapelul României cu însemnele Centenarului. Până acum nu s-a întâmplat acest lucru, dar la ședința din 25 octombrie a Consiliului Local Câmpina am aflat că se lucrează la punerea în aplicare a acestei propuneri. 

Subiectul a fost redeschis, la ședința de săptămâna trecută, de consilierul Gabriel Dima, iar răspunsul a venit din partea viceprimarului Adrian Pițigoi: "Luni ne ajung părțile de infrastructură, pe care va trebui să le cofrăm și să le montăm, iar după 10 zile sosesc și drapelele propriu-zise. Astfel, eu cred că undeva la jumătatea lunii noiembrie, vor fi instalate". (video)
Catargele cu drapelul României și simbolul Centenarului vor fi amplasate la intrările în Câmpina dinspre Ploiești și dinspre Sinaia, la intersecțiile cu DN1, precum și în zona centrală, la intersecția Bulevardului Carol I cu Bulevardul Culturii, acolo unde se desfășoară în mod tradițional ceremoniile de Ziua Drapelului, dar și alte ceremonii importante.

4227 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1328 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1772 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1650 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1915 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.