Nici două cuvinte nu sunteți în stare să scrieți corect pe o plăcuță indicatoare?

Actualitate (Categoria articolului)

După cum v-am informat prin luna august, în stațiile de maxi-taxi aferente traseelor județene de transport public a început montarea unor plăcuțe cu denumirea stațiilor respective. În toate localitățile, plăcuțele au același model stabilit de Consiliul Județean Prahova și trimis primăriilor pentru a le realiza și monta în stații. Nu știm cum o fi în alte localități, dar la Câmpina, orașul recunoscut cândva pentru numărul mare de intelectuali la mia de locuitori, n-a prea ieșit ce trebuie.

Mai întâi am descoperit stația de la "COMPEX FIBEC" și am scris atunci că, probabil, ne testează cineva vigilența, iar în urma articolului s-a făcut corectura corespunzătoare. Acum, descoperim că nici la peco nu e complex, ci tot "COMPEX". Poate unii dintre dvs. veți spune că nu e mare lucru. Așa este, nu e mare lucru, e un lucru mic, dar care spune multe de spre orașul ăsta care pare că merge înapoi. Dacă noi nu suntem în stare ca pe o plăcuță dintr-o stație să scriem corect, atunci de ce să ne mai mirăm de un bloc de necesitate fără utilități, o alee pe care îți rupi gâtul sau o pistă de atletism în colțuri?! Și aceste plăcuțe au costat bani, cineva le-a făcut, altcineva le-a verificat și alții le-au montat, dar nu a văzut nimeni ce scrie pe ele. Sau dacă a văzut cineva, probabil nu a contat.

6644 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • crăciun cristian 18.11.2017 13:54 Problema și mai gravă este lipsa ORARELOR de circulație, un străin nu are de unde lua informația la ce oră are autobuz spre.......Ca și respectarea acestor programe
  • Laura 18.11.2017 17:37 Bataie de joc tipica administratiei Tiseanu & Pitigoi!!! Rusine!

Actualitate

1098 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

1577 vizualizari
14 aug. 2022 12:28

Un bărbat de 33 ani, din Câmpina, a fost prins băut la volan la Valea Doftanei

Noaptea trecută, chiar cu puțin timp înainte de miezul nopții, polițiștii din Valea Doftanei au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 102I, din direcția Teșila către satul Trăisteni.

Alte stiri recente

2181 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1534 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)