Nici două cuvinte nu sunteți în stare să scrieți corect pe o plăcuță indicatoare?

Actualitate (Categoria articolului)

După cum v-am informat prin luna august, în stațiile de maxi-taxi aferente traseelor județene de transport public a început montarea unor plăcuțe cu denumirea stațiilor respective. În toate localitățile, plăcuțele au același model stabilit de Consiliul Județean Prahova și trimis primăriilor pentru a le realiza și monta în stații. Nu știm cum o fi în alte localități, dar la Câmpina, orașul recunoscut cândva pentru numărul mare de intelectuali la mia de locuitori, n-a prea ieșit ce trebuie.

Mai întâi am descoperit stația de la "COMPEX FIBEC" și am scris atunci că, probabil, ne testează cineva vigilența, iar în urma articolului s-a făcut corectura corespunzătoare. Acum, descoperim că nici la peco nu e complex, ci tot "COMPEX". Poate unii dintre dvs. veți spune că nu e mare lucru. Așa este, nu e mare lucru, e un lucru mic, dar care spune multe de spre orașul ăsta care pare că merge înapoi. Dacă noi nu suntem în stare ca pe o plăcuță dintr-o stație să scriem corect, atunci de ce să ne mai mirăm de un bloc de necesitate fără utilități, o alee pe care îți rupi gâtul sau o pistă de atletism în colțuri?! Și aceste plăcuțe au costat bani, cineva le-a făcut, altcineva le-a verificat și alții le-au montat, dar nu a văzut nimeni ce scrie pe ele. Sau dacă a văzut cineva, probabil nu a contat.

6782 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • crăciun cristian 18.11.2017 13:54 Problema și mai gravă este lipsa ORARELOR de circulație, un străin nu are de unde lua informația la ce oră are autobuz spre.......Ca și respectarea acestor programe
  • Laura 18.11.2017 17:37 Bataie de joc tipica administratiei Tiseanu & Pitigoi!!! Rusine!

Actualitate

98 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1317 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1323 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1125 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.