Administrația locală a premiat clasa de înot, la final de an școlar

Actualitate (Categoria articolului)

A fost primul an școlar al clasei cu profil de înot de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina. Clasa de înot este unul dintre proiectele frumoase ale administrației locale, care a avut nevoie de doi ani pentru a deveni realitate.

În acest an şcolar, prima clasă I cu program de înot a funcţionat la şcoala menționată, desfăşurându-şi orele de educaţie fizică la bazinul didactic de înot. Astăzi, printr-un scurt moment festiv, administraţia locală a ţinut să marcheze încheierea primului a şcolar al acestei clase unice în învățământul câmpinean. 
19 elevi au absolvit clasa I cu profil de înot din cadrul Şcolii Gimnaziale „Ion Câmpineanu”, iar la ceremonia de astăzi, de la bazinul de înot, au fost prezenţi primarul Horia Tiseanu şi consilierii săi personali – Ioana Bumbăcea şi Marian Dulă. De asemenea, au fost prezenți și părinții copiilor. Cu ajutorul unui sponsor, firma Diverta, fiecare copil a primit un joc, un puzzle sau cutiuţe muzicale, cadouri oferite de consilierii primarului din partea administrației locale. Apoi, primarul Horia Tiseanu s-a fotografiat alături de copii și i-a oferit un cadou profesorului de educaţie fizică Ileana Safta, cea care s-a ocupat pe parcursul întregului an şcolar de micuţii elevi.

6564 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Smaily Laurentiu 22.06.2017 14:54 Eu sunt Smaily ,stati un pic, sa fac poza cu cei mici,poate mai se scade la dosar.!!!!!!!!!!!!!!!

Actualitate

45 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorerscu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

211 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

1214 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1792 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.