Administrația locală a premiat clasa de înot, la final de an școlar

Actualitate (Categoria articolului)

A fost primul an școlar al clasei cu profil de înot de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina. Clasa de înot este unul dintre proiectele frumoase ale administrației locale, care a avut nevoie de doi ani pentru a deveni realitate.

În acest an şcolar, prima clasă I cu program de înot a funcţionat la şcoala menționată, desfăşurându-şi orele de educaţie fizică la bazinul didactic de înot. Astăzi, printr-un scurt moment festiv, administraţia locală a ţinut să marcheze încheierea primului a şcolar al acestei clase unice în învățământul câmpinean. 
19 elevi au absolvit clasa I cu profil de înot din cadrul Şcolii Gimnaziale „Ion Câmpineanu”, iar la ceremonia de astăzi, de la bazinul de înot, au fost prezenţi primarul Horia Tiseanu şi consilierii săi personali – Ioana Bumbăcea şi Marian Dulă. De asemenea, au fost prezenți și părinții copiilor. Cu ajutorul unui sponsor, firma Diverta, fiecare copil a primit un joc, un puzzle sau cutiuţe muzicale, cadouri oferite de consilierii primarului din partea administrației locale. Apoi, primarul Horia Tiseanu s-a fotografiat alături de copii și i-a oferit un cadou profesorului de educaţie fizică Ileana Safta, cea care s-a ocupat pe parcursul întregului an şcolar de micuţii elevi.

6667 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Smaily Laurentiu 22.06.2017 14:54 Eu sunt Smaily ,stati un pic, sa fac poza cu cei mici,poate mai se scade la dosar.!!!!!!!!!!!!!!!

Actualitate

1822 vizualizari
28 nov. 2022 09:12

Consiliul Local Câmpina continuă să funcționeze în efectiv incomplet. Validarea mandatului Lorenei Iordache (Partidul Verde), contestată în instanță

1 comentarii

După demisia lui Cezar Grama din funcția de consilier local, la 17 octombrie 2022, Partidul Verde a făcut demersurile și documentele necesare pentru intrarea în Consiliul Local a următoarei persoane de pe lista de candidați de la alegerile locale din 2020.

2207 vizualizari
27 nov. 2022 20:35

Incendiu la Valea Doftanei. Un bătrân a suferit arsuri pe 30% din suprafața corpului

Duminică seară, la o locuință din comuna Valea Doftanei a izbucnit un incendiu violent. 

Alte stiri recente

92 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.

195 vizualizari
28 nov. 2022 19:12

Reprezentativa României de Spochan, cu un câmpinean în componență, zece medalii la Mondialele din Japonia

1 comentarii

Duminică, 27 noiembrie, la Yokohama, în Japonia a avut loc ediția a 46-a a Cupei Mondiale la Spochan (Sports Chanbara), la care a participat și o echipă reprezentativă a României, în componența căreia se află și un câmpinean - Matei Harapu, de numai 12 ani,.