Consiliul Local Câmpina a abrogat hotărârea privind parcarea alternativă pe Bulevardul Carol I

Actualitate (Categoria articolului)

Din luna mai a anului 2010, până în decembrie 2016, la Câmpina a fost în vigoare o hotărâre a Consiliului Local potrivit căreia în fiecare zi de luni a săptămânii, pe Bulevardul Carol I, de la calea ferată până la stația OMV Petrom, parcarea mașinilor trebuia să se facă pe partea dreaptă, pe sensul de mers spre benzinărie. Atunci, în 2010, s-a luat această decizie pentru a se facilita efectuarea lucrărilor de curățenie sau deszăpezire de către operatorul local de salubritate.

Ei bine, la ultima ședință ordinară din 2016, Consiliul Local a abrogat vechea hotărâre, astfel încât, de acum înainte, este interzisă complet parcarea/oprirea mașinilor (deci și lunea) pe partea dreaptă a Bulevardului Carol I, pe sensul de mers spre OMV Petrom. „Poliţia Locală a solicitat acest lucru în urma discuţiilor din Comisia municipală pentru siguranţa circulaţiei, pentru că această hotărâre cu parcarea alternativă nu a putut fi pusă în aplicare decât foarte greu şi numai în vreo două rânduri”, a fost explicația dată de primarul Horia Tiseanu în fața consilierilor locali.
Acum, Primăria Câmpina face apel la populație să respecte indicatoarele rutiere prin care se interzice parcarea/staționarea autovehiculelor pe Bulevardul Carol I (pe tronsonul cuprins între calea ferată și Peco) pe partea dreaptă a carosabilului, pe sensul de mers spre Ploiești.

6647 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

127 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

236 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.

Alte stiri recente

432 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

684 vizualizari
11 apr. 2024 17:16

Liga A Prahova, etapa a 24-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 24-a din Liga A Prahova vor avea loc la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările: