Consiliul Local Câmpina a abrogat hotărârea privind parcarea alternativă pe Bulevardul Carol I

Actualitate (Categoria articolului)

Din luna mai a anului 2010, până în decembrie 2016, la Câmpina a fost în vigoare o hotărâre a Consiliului Local potrivit căreia în fiecare zi de luni a săptămânii, pe Bulevardul Carol I, de la calea ferată până la stația OMV Petrom, parcarea mașinilor trebuia să se facă pe partea dreaptă, pe sensul de mers spre benzinărie. Atunci, în 2010, s-a luat această decizie pentru a se facilita efectuarea lucrărilor de curățenie sau deszăpezire de către operatorul local de salubritate.

Ei bine, la ultima ședință ordinară din 2016, Consiliul Local a abrogat vechea hotărâre, astfel încât, de acum înainte, este interzisă complet parcarea/oprirea mașinilor (deci și lunea) pe partea dreaptă a Bulevardului Carol I, pe sensul de mers spre OMV Petrom. „Poliţia Locală a solicitat acest lucru în urma discuţiilor din Comisia municipală pentru siguranţa circulaţiei, pentru că această hotărâre cu parcarea alternativă nu a putut fi pusă în aplicare decât foarte greu şi numai în vreo două rânduri”, a fost explicația dată de primarul Horia Tiseanu în fața consilierilor locali.
Acum, Primăria Câmpina face apel la populație să respecte indicatoarele rutiere prin care se interzice parcarea/staționarea autovehiculelor pe Bulevardul Carol I (pe tronsonul cuprins între calea ferată și Peco) pe partea dreaptă a carosabilului, pe sensul de mers spre Ploiești.

6453 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1593 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

2540 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

2 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

1393 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1248 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.