Doi șoferi și-au pierdut viața într-un cumplit accident produs la marginea Ploieștiului

Actualitate (Categoria articolului)

Un accident cumplit produs sâmbătă, la puțin timp după prânz, la marginea Ploieștiului, în apropierea sensului giratoriu suspendat spre Păulești, a dus la pierderea vieților celor doi conducători auto implicați, în vârstă de 37 ani, respectiv, 48 ani.

Impactul frontal între cele două autoturisme a fost unul violent, ambii conducători auto, singuri în cele două autoturisme, fiind încarcerați și inconștienți, la momentul sosirii echipajelor de intervenție. De altfel, ISU Prahova a adus la fața locului o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanță SMURD TIM și o autospecială de primă intervenție și comandă.
Salvatorii au reușit descarcerarea celor doupă victime, dar medicii nu au putut decât să constate decesul celor doi bărbați, leziunile lor fiind incompatibile cu viața.
Traficul a fost restricționat în zonă pe ambele sensuri și a revenit la normal abia după aproximativ o oră și jumătate de la momentul producerii accidentului.

(Sursa foto și video - ISU Prahova)

5326 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1540 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accvident rutier, în urma căruia un autoturism s-a răstunat în afara părții carosabile.

2424 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

1 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

963 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

1052 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.