Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (II). Ginecologie și endocrinologie

Sănătate (Categoria articolului)

În Policlinica SanConfind, așa cum se întâmplă de altfel în tot Centrul Medical SanConfind, pacientul este cea mai importantă persoană: toate serviciile medicale îi sunt dedicate cu cea mai atentă și mai competentă îngrijire, cu profesionalism și empatie. Conducerea celui mai mare spital privat din județul Prahova are un principiu fundamental în administrarea unității: ”Ne-am pus în locul pacientului și, pornind de la nevoile sale, am construit un centru medical multidisciplinar, cu o echipă de profesioniști care să îi stea alături.” Este un un principiu de bun-simț pentru orice unitate sanitară.

Astăzi vom vorbi despre obstetrică-ginecologie și endocrinologie. Programările pentru toate specialitățile medicale se pot face la numărul 0244.990 (call-center). 

Obstetrică-ginecologie
SanConfind oferă servicii de obstetrică-ginecologie nu doar prin secția cu același nume, ci și prin cabinetul care funcționează în ambulatoriul de specialitate al spitalului. O precizare importantă pentru viitoarele paciente: cabinetul de ginecologie dispune de un ecograf multidisciplinar ultraperformant, care poate reda imagini cu o precizie extraordinară (3D si 4D). La SanConfind, gravidele beneficiază de toate procedurile necesare pentru urmărirea completă a sarcinii. Viitoarele mămici sunt bine consiliate cu privire la perioada gravidității, astfel încât sarcina să poată fi dusă la bun sfârșit, iar nașterea să decurgă în condiții de totală siguranță. Se realizează ecografii de sarcină/ecografii morfofetale pentru toate trimestrele. Totodată, se pot recolta analize ginecologice specifice. De asemenea, în Baza de Recuperare se efectuează, cu recomandare medicală, proceduri de kinetoterapie și masaj postnatal. Vă puteți adresa oricând medicului specialist ginecolog pentru un sfat util legat de sănătatea dumneavoastră. Screeningul anual, prin efectuarea testului Babeș – Papanicolau, cu ajutorul căruia puteți depista precoce eventuale probleme oncologice la nivelul colului uterin, este important indiferent de vârstă. Un simplu consult vă poate salva de la multe complicații, deci nu ezitați să vă programați cât mai repede.

Endocrinologie
Endocrinologia este o ramură a medicinei care se ocupă cu studiul glandelor endocrine și al hormonilor produși de acestea. Dereglările oricăreia dintre glandele endocrine pot duce la tulburări grave în organism, cu o simptomatologie extrem de diversă, motiv pentru care pacienții ajung de cele mai multe ori la alte specialități medicale. De aceea este foarte important ca medicii din alte specialități sau medicul de familie să vă îndrume către endocrinolog ori de câte ori nu își pot explica anumite simptome sau când administrarea unui anumit tratament nu are efectul scontat.

Citiți și: Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale. RECUPERAREA MEDICALĂ

3069 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sănătate

2362 vizualizari
12 mai 2022 06:37

La SanConfind, noi servicii medicale cofinanțate de CJAS pentru spitalizarea de zi

(P) Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina, cel mai mare spital privat prahovean, este într-o continuă dezvoltare nu doar în ceea ce privește personalul medical de înaltă calificare, ci și din punct de vedere al serviciilor oferite, toate cu o calitate deja recunoscută și care face întotdeauna diferența. Din acest an, pentru spitalizarea de zi în relație cu CJAS Prahova, SanConfind vine cu o serie de servicii/proceduri medicale de mare interes pentru pacienți.

1098 vizualizari
11 mai 2022 08:52

Policlinica SanConfind oferă servicii de calitate în 19 specialități medicale (VIII). Chirurgie generală și neurochirurgie

(P) În Policlinica SanConfind, așa cum se întâmplă de altfel în tot Centrul Medical SanConfind, pacientul este cea mai importantă persoană: toate serviciile medicale îi sunt dedicate cu cea mai atentă și mai competentă îngrijire, cu profesionalism și empatie. Astăzi vom vorbi despre chirurgie generală și neurochirurgie. Programările pentru toate specialitățile medicale se pot face la numărul 0244.990 (call-center).

Alte stiri recente

207 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă. 

1381 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10, la Casa Tineretului, va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.