În Parcul Soceram, din Câmpina, a avut loc a doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale

Eveniment (Categoria articolului)

Festivalul Afacerilor Locale a ajuns la ediția a doua, fiind organizat de Asociația Câmpina Curată, prin proiectul ”Cumpără de lângă casă”. Evenimentul s-a desfășurat sâmbătă, 23 septembrie, în Parcul Soceram, din Câmpina, și s-a bucurat de o vreme splendidă.

Potrivit organizatorilor, aproximativ 25 de firme din Câmpina au avut standuri în cadrul acestui festival, unde și-au prezentat produsele și serviciile - de la cabinete medicale veterinare, la agenții de turism, de la producători de mobilă, la organizatori de evenimente și mulți alții. De asemenea, au fost tot felul de ateliere, menite să-i atragă deopotrivă pe cei mici și pe cei mari. Mai mult, un inedit joc de șah de dimensiuni mari i-a atras pe iubitorii acestui frumos sport.
Ediția a doua a Festivalului Afacerilor Locale s-a încheiat cu un concert susținut de trupele The Jazzy Jo Experience și VOX.

2501 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ionut 25.09.2023 20:50 Primarul Moldoveanu a afost si el prezent, fiind vorba de afeceri locale? Sau e prea ocupat cu campania electorala? In alta ordine de idei, fenomenal a cantat formatia VOX, in care din cate am inteles sunt si campineni. Dar care se pare ca nu au trecere la primar si Paraschiv. Astfel ar fi fost si ei invitati la susaneaua lor.

Eveniment

1542 vizualizari
04 dec. 2023 08:41

Concert de colinde la Casa Tineretului din Câmpina, susținut de Corul de copii DYNAMIS

Corul de copii DYNAMIS, dirijat de profesor Alina Dobrică, va urca pe scena Casei Tineretului din Câmpina sâmbătă, 16 decembrie 2023, de la ora 17.00. Copiii vor susține un superb concert de colinde din diferite zone ale lumii. Intrarea este liberă.

2745 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.