Superliga B Prahova. Știința Albești - Triumf Poiana Câmpina 1-3

Sport (Categoria articolului)

În cadrul etapei a 28-a din Superliga B Prahova, la fotbal, Triumf Poiana Câmpina s-a deplasat la Albești, unde a întâlnit formația locală, Știința.

Partida a fost la discreția poienarilor, care s-au impus mai clar decât o arată scorul final de 3-1, reușitele fiind semnate de Negreanu (2) și Alexe. Dincolo de cel trei goluri, echipa pregătită de Alin Postolache și Valentin Bunea a mai ratat alte câteva bune oportunități - ocazii singur cu portarul advers și o bară prin Burchi.
La fluierul arbitrului ploieștean Andrei Sotir, Triumf Poiana Câmpina a aliniat următorul ”11”: Ilie - Baltag, G. Radu, A. Dumitru, G. Dumitru, Alexe, Negreanu, D. Marin, Burchi, Georgescu, Stan. A mai intrat Stere.
Etapa viitoare, duminică, 15 mai, Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Blejoi II.
Celelalte rezultate ale acestei etape:
CS Câmpina - Sportul Câmpina 10-2
Carpați Sinaia - Avântul Tomșani 2-1
Progresul Bucov - Unirea Teleajen 0-0
CS Scorțeni Bordeni - AS Gherghița 1-1
CSO Mizil - Petrolul Ologeni 1-0
AS Starchiojd - Olimpia Cireșanu 2-4
CS Blejoi II - Brădetul Ștefești 5-3
Viitorul Puchenii Mari a stat.
În clasament, pe primul loc se află Triumf Poiana Câmpina, cu 53 puncte. CS Câmpina ocupă locul 3 cu 49 puncte, iar Sportul Câmpina, locul 14, cu 31 puncte.

1945 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1955 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1098 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2181 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.