Cannabis, marijuana și amphetamine, în ”meniul” unor șoferi cu vârste între 21 și 31 ani, prinși de polițiști pe drumurile din Prahova

Actualitate (Categoria articolului)

În ultimele 24 de ore, nu mai puțin de patru conducători auto au fost prinși de polițiști pe diferite drumuri din Prahova sub influența substanțelor psihoactive. Îngrijorător este că vârsta conducătorilor auto este cuprinsă între 21 și 31 ani.

Astfel, vineri, 3 martie, în jurul orei 12.30, pe DN1 la intersecția cu DJ155, pe raza localității Păulești, polițiștii au identificat un tânăr de 31 ani, din județul Ilfov, aflat la volanul unui autoturism, care consumase cannabis. După aproximativ trei ore, în același loc, polițiștii au depistat un tânăr de 21 ani, domiciliat în Florești, analiza DrugTest indicând consum de marijuana. Apoi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 2.30, la Bușteni, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 28 ani, din localitate, analiza DrugTest indicând consumul de amphetamine. Aceeași substanță a fost găsită și la un alt conducător auto, un bărbat de 21 ani, din Băicoi, oprit în jurul orei 3 de polițiști și supus controlului DrugTest din cauza comportamentului său suspect.
Toți cei patru conducători auto au fost transportați la o unitate medicală pentru prelevarea de probe biologice.

(Foto cu caracter ilustrativ)

1643 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1770 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.