Două accidente în această dimineaţă la Comarnic, pe DN1

Actualitate (Categoria articolului)

Ploaia din această dimineaţă, dar şi aglomeraţia de pe DN1, specifică unei zile de duminică, au fost principalele cauze care au dus la producerea a două accidente de circulaţie pe DN1, în zona localităţii Comarnic.

Mai întâi, în jurul orei 9.00, în condiţii de ploaie şi carosabil umed, două maşini s-au ciocnit, rezultând avarii destul de serioase la ambele autoturism implicate în accident (foto), dar şi rănirea celor doi conducători auto, care au fost transportaţi la Camera de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Câmpina.
Câteva ore mai târziu, în jurul orei 11.40, tot la Comarnic şi tot pe DN1, alte două autoturisme au intrat în coliziune. De această dată, accidentul s-a produs pe sensul de mers Braşov - Ploieşti şi din primele cercetări a reieşit faptul că nu s-a păstrat distanţa corespunzătoare între cele două autoturisme. Ambele mașini au fost avariate, iar o persoană a fost rănită uşor, lovindu-se la faţă în momentul impactului.
Poliţiştii au asigurat măsurile corespunzătoare pentru fluidizarea traficului, la această oră circulându-se normal pe DN1.

4922 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1361 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina. 

3582 vizualizari
08 dec. 2021 13:35

Pe locul fostei grădini de vară de pe Bulevardul Culturii din Câmpina se intenționează construirea... unui bloc

3 comentarii

Bulevardul Culturii aproape că a rămas singura zonă din localitate care ne mai amintește de Câmpina de altădată, cu case elegante, cu mult spațiu verde, cu liniște. O zonă aparte de care câmpinenii sunt legați sufletește. Numai că, iată, o firmă din Năvodari, care deține un teren pe Bulevardul Culturii, dorește să construiască aici un bloc. Dacă se va întâmpla acest lucru, dacă autoritățile vor permite, atunci putem considera deschisă cutia Pandorei și pe Bulevard vom putea construi orice.

Alte stiri recente

8 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1196 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.